Gyors sétától létezik, hogy jósló fájásaim lettek? Oda fele is meg visszafelé is elkezdtem görcsölni, meg a derekam is fájt de csak enyhén.36 hetesek leszünk 2 nap múlva
szerintem simán!!Ilyenkor már nem szabad úgy "rohangálni":)
én 34+3 hetes vagyok, de már vannak jósló fájásaim, és ha lassan is sétálok, de többet, akkor is bekeményedik a hasam, meg kell állnom...
Bocs, hogy belekérdezek, de ugyanez lehetséges 30 hetesen is? vagy az még túl korai? :-( de én is rendszeresen tapasztalok hasonlókat...
bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de 36 hetes nem voltam még :-) remélem, leszek azért
:)! Miért ne lennél 36 hetes?:)! Én sem voltam még azért kérdeztem:)! Meg még nem tapasztaltam ilyet...
Azért "rohangáltam", mert kivételesen nem szúrt az oldalam, és ugy is éreztem hogy ez nekem megy most, semmi bajom nem volt, mig a "célhoz" nem értem:)! AMugy is fitt kismama vagyok (ámbár nem kis túlsullyal), gyorsak a lépteim alapból is...és igazság szerint nem is vettem észre hogy olyan gyorsan megyek (el voltak terelődve a gondolataim), csak mikor megálltam akkor vettem észre hogy le vagyok izzadva, meg ugy lihegek mintha lefutottam volna a maratont:)! És akkor jött a görcs...!
De akkor lelassitok, ámbár nem is tudom miért vannak jóslói az embernek?
Szia!
Pont így vagyok mint Te.
Én 37 hetesen.
Kivételesen jobb napom volt, gyorsan intézkedtem.
Aztán mire sétáltam hazafelé már fájt mindenhol:(
Azóta is a derekam majd le szakad, görcsölgetek is.Szóval szerintem simán lehet.
Másodiknak:Nem is gondolod milyen hamar ideér a 36-ik hét:))))))))))))))Nyugi mindjárt ott leszel.
Boldog babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!