Elkezdtem nagyon görcsölni! Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
15. hetes terhes vagyok, eddig minden rendben volt, viszont délelőtt barnázgattam, majd elkezdtem nagyon görcsölni. Iskola után elmentem ügyeletre, mert már nem volt rendelés, és elzavartak, hogy nincs semmi komoly probléma. (konkrétan rám sem néztek)
Mit tegyek? Nagyon félek, hogy baja esik a babámnak!
17L
2014. márc. 5. 20:58
3/15 anonim válasza:
Ha ez továbbra is fent áll irány a kórház!! Magnéziumot vegyél be 3x2t.
4/15 lcs válasza:
Magnéziumot kell szedni (magneB6 pl) (napi max beszedhető adagot nézd meg a leírásban, mert attól függ milyen magnéziumot veszel).
5/15 anonim válasza:
én is mennék ügyeletre,méghozzá gyorsan!
6/15 anonim válasza:
Menj kórházba :( A barnázgatás rossz jel főleg görcsökkel... Kérlek írj majd,hogy mi volt.
7/15 anonim válasza:
17 éves vagy.Szüleid hol vannak,mondtad nekik?
8/15 anonim válasza:
Kérdező, remélem már kórházban vagy?! Írj majd!
9/15 anonim válasza:
Kerd meg anyukadat hogy menjen be veled a korhazba. Olyan nincs hogy nem neznek meg. Az a dolguk.
10/15 A kérdező kommentje:
Anyummal elek, o pedig ha dolgozik, nem hordja maganal a telefont. Munka utan korhazba vitt, es bent is fogtak. Melyen tapad a lepeny, alatta van egy haematoma, az okozza a barnazast.
Koszonom a segitseget!
2014. márc. 6. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!