A tanácsaitokra lenne szükségem, Ti bevállalnátok az
ötödik gyerkőcöt, ha minden feltétel adott lenne
hozzá?
Figyelt kérdés
Szép,kiegyensúlyozott házasságban élünk,négy gyermekünk van:13,8,3,és 2 évesek.A férjem és én is jól keresünk,anyagi problémáink nincsenek.Most lett pozitív a tesztem,nagyon örülünk neki.De!Sajnos azon aggódok,hogy a család,nagymama,rokonság és a környezetünk elítél minket...Tudom hülye vagyok,de ahol élünk itt már két gyerek is sok ahogy látom,hallom.Ugyan nem terveztük a babát de már most tudjuk,hogy Ő kell nekünk,szeretjük.Mit tegyek?A gonosz,pletykás környezetet hogyan kezeljem?Köszönöm előre is a válaszokat!
a megfoganás után már nem kérdés, természetesen igen,
de
egy kislányom van, és meg is állnék ennél a felállásnál :)
2014. máj. 13. 11:09
12/20 Babeli Zurzavar válasza:
en pl nagyon irigyellek!:-) tudod azt gondolom, hogy a "beszologatok" is szivesen csinalnak utanad, de valamiert nem tehetik es ezert piszkalnak!
2014. máj. 13. 14:11
13/20 anonim válasza:
Az utolsó kérdésedre a válasz nagyon egyszerű, ne foglalkozzatok senkinek a véleményével. A Ti életetek, Ti döntitek el, hogy megtartjátok az 5. babát vagy sem. Ehhez senkinek semmi köze. Az emberek szeretnek mindenen csámcsogni és lehordani mindenért egy adott személyt, sajnos ilyen a magyar ember. Engem például azért beszélnek ki a faluban, mert 20 évesen vállaltam babát.
Tudom nehéz, de ne foglalkozz a külső behatásokkal.
Az első kérdésedre nem nagyon tudok válaszolni. Most fogok először szülni. Egynél mindig is több gyerkőcöt szerettem volna, én az 5-öt egy picit soknak találom, de nyilván ki mennyit tervez/szeretne stb... Ha adott minden feltétel, szeretnétek a babát, gondolom 4 baba után ugyan úgy megtudtok neki adni minden szeretetet stb... akkor szerintem semmi akadálya :)
Boldog Babavárást Nektek!
33 hkm
2014. máj. 13. 14:24
14/20 anonim válasza:
Gratulálok!Kedves hozzászolók és válaszolok le a kalappal szép kedves biztató soraitokhoz!Igen én bevállalnám(beváltam)5gyeremekem van és semmivel sem lett rosszabb hogy bevállaltam 5.et csak több lett beszolosok édesanyámmal eggyütt,irigykedőkkel.nem foglalkozom velük''mondják''nem nekik kell eltartanijuk,mi nálunk is megvan mindenük,kirándulás,nyári tábor stb.Ne kell velük foglalkoznod..egyszer nekem egy idős néni azt sugta.... akar jönni mert ő vele lessz kerek család...
2014. máj. 13. 16:10
15/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást,igen ez a picike meg szeretne születni,és boldog vagyok,hogy én lehetek az anyukája:) Csak az a sok körülöttem lévő gonoszkodó,gúnyos ember ne lenne:((
2014. máj. 13. 19:19
16/20 anonim válasza:
Tartsátok meg! :) nem másnak vállaljátok hanem magatoknak. Én most szültem nemrég a második babát, de párom családja már őt nem akarta...de hát a mi döntésünk volt :)
2014. máj. 14. 14:26
17/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!megkérdezhetem ,hogy mennyi idős vagy?köszönöm!
2014. máj. 14. 14:47
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
35 éves vagyok.
Az első gyermekemet 21 évesen szültem,aztán diploma,jött a következő gyerek és így tovább.
2014. máj. 15. 09:01
19/20 anonim válasza:
még nem olvastam végig a többi hozzászólást, DE
el tudnál vetetni egy babát, csak azért mert mit szól hozzá a környezet? főleg, hogy várjátok és örültök neki. szerintem akinél kiveri a biztosítékot az 5. gyerek, az a 4 gyerekről is hasonlóan gondolkodik.
Sose foglalkozz a környezet véleményével!úgyis lesz mindig valaki, akinek nem tetszik valami.
2014. máj. 19. 08:56
20/20 anonim válasza:
Gratulálok, boldog babavárást!! Ne foglalkozz senkivel, örüljetek a picinek és kész! Ha kérdezik, mond, hogy még 6-at is terveztek!!! Ha már ki vannak akadva más dolgán, legyenek mégjobban!!! :D Sok boldogságot kivánok nektek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!