Árthat a magas vérnyomás a babának?
Figyelt kérdés
35 hkm vagyok. Ma volt nálam a Vèdőnő ès azt mondta,hogy nagyon közel állok a magas vèrnyomáshoz,ugyanis 140/89 -et mèrt. Semmi más tünetem nincs,csak a megemelkedett vèrnyomás. Meg támogatta a pocakom is,ès szerinte a baba mèg mindìg medencevègű fekvèsben van. Ő aggòdik ez miatt,mert az orvosom a 35 hèt alatt egy vizsgálatot sem csinált. Megilyesztett, mert tegnap òta a babám sem tùl aktìv. Van okom fèlni?2014. máj. 12. 16:35
11/12 anonim válasza:
A kisfiammal nekem is magas vérnyomásom volt.35.hétre született császárral.34.héttől pár nap alatt felment 150/90-re,de az orvosom nem adott rá vérnyomáscsökkentőt.Végül elfolyt a magzatvíz, a szülőszobán már 200/100 volt.Azonnal toltak a műtőbe,mert levált volna méhlepény,mind a ketten elvérezhetünk volna vagy agyvérzést kaphatunk volna.Szerencsére nem történt semmi baj,4 éves okos,ügyes nagyfiú már.Ezt nem azért írtam le hogy rád ijesszek,hanem azért hogy nem játék a magas vérnyomás.
12/12 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nem lett semmi bajotok. Remèlem,hogy velünk sem lesz probléma ès minden gond nèlkül fog megszületni a kisfiam. Nekem teljesen mindegy,hogy simán születik vagy császárral, a legfontosabb,hogy egészsèges legyen.
2014. máj. 13. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!