Árthat a magas vérnyomás a babának?
Figyelt kérdés
35 hkm vagyok. Ma volt nálam a Vèdőnő ès azt mondta,hogy nagyon közel állok a magas vèrnyomáshoz,ugyanis 140/89 -et mèrt. Semmi más tünetem nincs,csak a megemelkedett vèrnyomás. Meg támogatta a pocakom is,ès szerinte a baba mèg mindìg medencevègű fekvèsben van. Ő aggòdik ez miatt,mert az orvosom a 35 hèt alatt egy vizsgálatot sem csinált. Megilyesztett, mert tegnap òta a babám sem tùl aktìv. Van okom fèlni?2014. máj. 12. 16:35
1/12 anonim válasza:
Bizony, magas vérnyomás esetén azonnal megcsászározhatnak!
2/12 A kérdező kommentje:
Most megijedtem. Csütörtökön kell mennem az orvoshoz ès a Vèdőnő azt javasolta,hogy ragaszkodjak ahhoz,hogy küldjön tovább az orvos a kòrházba vizsgálatokra. Nem szeretnèm,hogy a kisfiamnak baja legyen.
2014. máj. 12. 16:48
3/12 anonim válasza:
140/90-től már magas vérnyomásról beszélünk! Ha nincs fehérje a vizeletben és nem dagadnak a lábaid nem kell aggódj. De ha így marad lehet kivizsgálnak és kapsz rá gyógyszert. 3 terhességet csináltam végig magas vérnyomással, köztük egy ikerterhességet is. Minden jót neked! :)
4/12 A kérdező kommentje:
Csak a magas vèrnyomás van,semmi más. A Vèdőnő is azt mondta addig ne idegeskedjek amìg más tünet nincs,de mègis megijedtem amikor a kòrházi kivizsgálást mondta. Köszönöm a válaszokat. Remèlem,hogy minden rendben lesz.
2014. máj. 12. 16:54
5/12 anonim válasza:
Neked inkáb lehet töle bajod mint neki, de ez kezelést igényel ne várj csütörtökig.
6/12 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek orvoshoz.
2014. máj. 12. 16:59
7/12 anonim válasza:
Ne stresszeld magad, ez csak emeli a vérnyomást! Nem lesz baj, ne aggódj! :)
8/12 anonim válasza:
Első vagyok, azért 140es vérnyomás nem olyan magas amiért császároznak, ismerősmnek 200ra ment fel akkor vitték a műtőbe. Attól te még nagyon messze vagy! Én csak a kérdésedre válaszolta,hogy magas vérnyomástól lehet-e baj, nem megijeszteni akartalak.
9/12 anonim válasza:
Engem 170/100-al és rossz vérképpel se császároztak. Befektettek és vérnyomás csökkentőt kaptam.
10/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem stresszelni ès kikapcsolòdni,pihenni.
2014. máj. 12. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!