Mi szamit magas oulzusnak terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Vernyomasom 130/82 pulzusom 121 ...igaz nem fekudtem hanem elmosogattam.pakolgattam a konyhaban utana mertem. Tegnap volt egy ijeszto rosszulletem foltosan lattam.zsibbadt a bal kezem es az arcom bal oldala...atszaladtunk a nagymamamhoz vernyomast merni akkor 137/85 volt pulzus pedig "csak" 97...mi szamit magas pulzusnak ami mar bajt okozhat?szerdan megyek nst-re raerek megvarni azt es akk szolni a dokimnak vagy szoljak neki elobb?egyebkent uh-n is tegnap voltam meg a rosszullet elott,a babaval mindent rendben
talalt..
36hkm
#Pulzus.vernyomas
2014. ápr. 19. 11:39
1/2 anonim válasza:
Szia sajnos nem tudom mi számít magas pulzusnak de ha zsibbadsz és nem vagy jól menj el orvoshoz mindenképpen még szerda előtt. Ez nem játék. És próbálj pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!