Ti mit tennétek? Megtartanátok?
Én nem tudnám nem "megtartani", ahogy írod. Úgy vagyok vele, hogy igyekszem gondoskodni róla, hogy a 3. után már ne legyen több, de ha jön, akkor marad. És szeretve lesz, az biztos.
Sok erőt Neked!
Hu, ez nehéz dolog. Még mi sem terveztük a kistesót de becsúszott amikor a kisfiam 11 hónapos volt. Én totál beparáztam, lehet hogy el is vetettem volna ha a férjemben egy csepp kételkedést is láttam volna mert nekünk eléggé megviselte a házasságunkat a kisfiúnk születése, én szülés utáni depressziótól szenvedtem egészen addig amíg most újra teherbe nem estem, ez is megviselt minket.
Mivel a férjem örült neki, így már én is tudtam örülni a babának, tudtam hogy mellettem áll és mindent megoldunk majd. Hozzátenném hogy azért én is örültem a babának, csak a félelmeim nagyobbak voltak.
Szóval, ha a férjem nem akarta volna nem tartottuk volna meg. Nem vagyok sem abortusz párti, sem ellenes, én mindig azt mondtam hogy az szülje meg a gyermekét akinek olyan a családi háttere, anyagi háttere. Ahol felmerül az abortusz, ott komoly oknak kell lennie és érdemes nagyon átbeszélni a dolgot és úgy dönteni.
Ha a férjed nem akar megbarátkozni a gondolattal és nagyon nem akarja a babát akkor ha megtartod, abból később gondok lesznek. Valaki írta előttem hogy majd megbarátkozik a gondolattal... Mivan? Ha a férjünk hazaállítana egy gyerekkel annak ellenére hogy mi nem akartuk mi is megbarátkoznánk a gondolattal? Ráadásul egy házasság nem így működik. Ez nem egy csillár hogy ha nem tetszik a színe majd megbarátkozunk vele meg megszokjuk...
Ha a férjed akarata ellenére megtartod később sok probléma lesz ebből és egyáltalán nem biztos hogy a születése után megkedveli a gyereket, lehet hogy mindig is látszani hogy a férjed őt nem akarta. Köztetek meg még pluszban sok probléma lehet ez miatt majd egyedül maradhatsz 2 gyerekkel.
Gondoljátok végig, hogy 100%-osan meg tudnátok-e bocsátani magatoknak, akárhogyan is döntötök.
Mi négyen voltunk testvérek. A szüleim elvetették az ötödiket. Azóta is minden évben számolják, hogy most hány éves lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!