Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés
Van egy 13 hós kislányunk.Nem igazán terveztünk 2.babát.Én szeretném de párom nem akarja.ő nem akar még egy gyereket

2014. máj. 11. 23:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám nem "megtartani", ahogy írod. Úgy vagyok vele, hogy igyekszem gondoskodni róla, hogy a 3. után már ne legyen több, de ha jön, akkor marad. És szeretve lesz, az biztos.

Sok erőt Neked!

2014. máj. 12. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hu, ez nehéz dolog. Még mi sem terveztük a kistesót de becsúszott amikor a kisfiam 11 hónapos volt. Én totál beparáztam, lehet hogy el is vetettem volna ha a férjemben egy csepp kételkedést is láttam volna mert nekünk eléggé megviselte a házasságunkat a kisfiúnk születése, én szülés utáni depressziótól szenvedtem egészen addig amíg most újra teherbe nem estem, ez is megviselt minket.

Mivel a férjem örült neki, így már én is tudtam örülni a babának, tudtam hogy mellettem áll és mindent megoldunk majd. Hozzátenném hogy azért én is örültem a babának, csak a félelmeim nagyobbak voltak.

Szóval, ha a férjem nem akarta volna nem tartottuk volna meg. Nem vagyok sem abortusz párti, sem ellenes, én mindig azt mondtam hogy az szülje meg a gyermekét akinek olyan a családi háttere, anyagi háttere. Ahol felmerül az abortusz, ott komoly oknak kell lennie és érdemes nagyon átbeszélni a dolgot és úgy dönteni.

Ha a férjed nem akar megbarátkozni a gondolattal és nagyon nem akarja a babát akkor ha megtartod, abból később gondok lesznek. Valaki írta előttem hogy majd megbarátkozik a gondolattal... Mivan? Ha a férjünk hazaállítana egy gyerekkel annak ellenére hogy mi nem akartuk mi is megbarátkoznánk a gondolattal? Ráadásul egy házasság nem így működik. Ez nem egy csillár hogy ha nem tetszik a színe majd megbarátkozunk vele meg megszokjuk...

Ha a férjed akarata ellenére megtartod később sok probléma lesz ebből és egyáltalán nem biztos hogy a születése után megkedveli a gyereket, lehet hogy mindig is látszani hogy a férjed őt nem akarta. Köztetek meg még pluszban sok probléma lehet ez miatt majd egyedül maradhatsz 2 gyerekkel.

2014. máj. 12. 09:20
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak miatta veteted el arra rámegy a házasságotok!! Biztos h nem tudod 100százalékig megbocsátani..és akár pár év mulva befuccsoltok.. Ha meg akarod tartani akkor a párod is lehetne "picit" megértőbb! Nem kérhet ilyet tőled ha te nem akarod! Intelligens férfi nem is erőlteti...elfogadja a nő döntését és támogatja, mint egy FÉRFI...ha már megcsinálta!
2014. máj. 12. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Én soha nem vetetném el, minden helyzetet meg lehet oldani, ezt vallom. Én is beszélnék vele, ahogyan az Előttem szólók írták, hátha csak a kezdeti sokk beszélt belőle. Biztos, hogy van mélyen valami ok. Hiszen, ha egy gyermek oké volt, akkor nem gyermek Ellenes.
2014. máj. 12. 11:11
 15/17 ivilicious ***** válasza:
100%
Nem. megromlana a kapcsolat tuti, együtt vagyunk, együtt döntünk, és kell apa.
2014. máj. 12. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Gondoljátok végig, hogy 100%-osan meg tudnátok-e bocsátani magatoknak, akárhogyan is döntötök.

Mi négyen voltunk testvérek. A szüleim elvetették az ötödiket. Azóta is minden évben számolják, hogy most hány éves lenne...

2014. máj. 14. 11:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Megszületett a döntés?
2014. jún. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!