Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztaltabb kismamak,...

Tapasztaltabb kismamak, anyukak! Lehet meg ebbol baba?

Figyelt kérdés

Ket hettel ezelott voltam orvosnal,a naptar szerint 5+5nel,a doki szerint 4hetes terhesseggel. Petezsakot es egy ep szikholyagot latott.

Miutan hazaertem,termeszetesen elkezdtem kicsit utana jarni,embrio miert nem volt benne... "korai,eloszor ezek alalulnak ki,hogy az embriot taplaljak kesobb,stb"..

Sokat olvastam olyan esetekrol,mikor csak a petezsak no,vagy kialakul az embrio,de nincs szivhang :(( nagyon felek,hogy holnap a kontrollon ilyesmiket fogok hallani,illetve latni..

szoval a kerdesem az lenne,hogy ez milyen surun fordul elo? Tudom,hogy nem vagytok orvosok... csak nemi informaciora lenne szuksegem veletek vagy ismerossel tortent e hasonlo.

Bocsi az ekezetert telorol vagyok.

7hkm

2014. máj. 11. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömet a szülőszobáról kiküldték még WC-re. Ez alatt az 5 perc alatt a baba köldökzsinór trombózist kapott és meghalt.

Na ő most 1 a 10000-ből, csak épp van ilyen is az ismeretségi körömben. Szóval előrébb leszel, ha pont olyanok válaszolnak, akik ilyen rémtörténeteket tudnak?

Ha ilyenkor, 12. hét előtt elhal, akkor életre alkalmatlan volt, jobb úgy mindenkinek. Ha életre alkalmas, akkor meg fog maradni és semmi gond nem lesz.

Feleslegesen ne stresszeld magad ilyeneken!

2014. máj. 11. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:

Sajnalom!! :(

Igazabol kicsit eltertem a targytol.. azt akartam megkerdezni,hogy normalis e ,hogy ket hettel ezelott nem latott embriot es holnap vajon lesz e mar?

2014. máj. 11. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Normális. 4 hetes terhességnél még nem lét semmit. Két hét múlva ha visszamész és akkor már 6 hetes lesz (az orvos szerint), akkor már szívhang is lehet.
2014. máj. 11. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, minden rendben lesz.!

Holnap irj ,hogy mit mondtak.

Nyugi és csak pozitívan!

:)

2014. máj. 11. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt. Baba lett belõle. Nekem csak petezsákot látott, aztàn 10 nap mùlva szìvhang is volt. Naptàr szerint 1,5 hèttel idôsebbnek kellene lennie. Kèsôbb fogant. Drukk neked!
2014. máj. 11. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze! Ne aggódj! Én a pozitív teszt utan két nappal nagyon gorcsolni kezdtem. Bementunk az ugyeletre. Vettek vért, mondtak hogy terhes vagyok, de akar lehet mehen kivuli is. Befektettek a korhazba megfigyelesre. Aztan hal Istennek nem mehen kivuli volt, megjelent a perezsak. Akkor elkezdtem en is azon agyalni amin most te, hogy ki van ha ures marad a petezsak, vagy nincs szivhang. Rettegtem az ultrahangtol. Ma mar egy 15 hetes kisfiu anyukaja vagyok : ) Hidd el, kevesebbet agyalj es ne olvass netet! Elvezd a terhesseget! Sok boldogsagot Nektek!
2014. máj. 11. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem is igy volt. 6 hetesen még semmit nem láttak, csak petezsákot. nagyon nehezen telt el az a 2 hét, rettegtem, hogy nem lesz szivhang a köv. UH-n. De rájöttem, hogy attól mert szétparázom az agyam, nem segitek, sőt!

Igy teljesen a sorsra biztam magunkat, igyekeztem csak a jóra gondolni. Nem volt könnyű, de muszáj.

Persze volt szivhang, minden OK azóta is, nemsokára születik a lányom.

Szóval kedves paramami, ne olvass netet vagy csak pozitiv sztorikat és ne paráztasd magad, mert pont azzal ártassz.

És még egy valami, ami lehet fura lesz: min. 12 hetes koráig "ne éld bele magad" sajnos addig bármi lehet. Kezeld fenntartással a dolgot!

Sok sikert, jó egészséget! :)

2014. máj. 11. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2014. máj. 11. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Első terhességemnél a 6. héten már látott embriót és volt kezdetleges szívhang is.

Most a második terhességemnél is a 6. héten mentem először, embrióról nem beszélt csak szikhólyagról és szívhang még egyáltalán nem volt. Féltem nagyon, de 8 hetesen már minden volt, embrió is és szívhangja is. :)

Ne aggódj, minden rendben lesz.

Írj ha hazaértél az orvostól.

2014. máj. 12. 09:26
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

nos hat.. :) 7hetesnek tippelte az orvos,es 9mm az embrio szivhanggal.. irany a vervetel,vedono stb :) azt mondta ahhoz kepest,hogy ket hete meg csak petezsak volt,most a 9mmes embiro nagyon szep novekedes.

Mar csak talalnom kene egy megfizetheto maganorvost :/

Koszonom a valaszokat!! :)

2014. máj. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!