Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most menjek be az ügyeletre,...

Most menjek be az ügyeletre, vagy ráér ha jövőjében megyek dokihoz?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok mensi alapján. Dokinál még nem voltam, barna folyás van, és kkicsit görcsölök.

Bemennek most? Nem fognak így elküldeni?

Sürgősségi vagy hová?

2014. máj. 11. 09:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is csak egy tesztem volt, de amikor barna folyásom lett 6 hetesen mentem is a dokihoz. kaptam gyógyszert.

7 hetesen már szokott lenni szívhang, és akkor már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy terhes vagy és gyógyszert is kapsz. Nem biztos, hogy baj van, lehet, hogy a folyás magától is elmúlik, de azzal, hogy bemész az ügyeltre szerintem nem veszítesz semmit. Lehet, hogy elküldenek, de legalább megnyugszol, hogy te megtetted a tőled telhetőt.

2014. máj. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!