Ma borzasztó szédülésen mentem keresztül, hányingerrel a fejem szét szakadt, alacsony volt vérnyomásom be telefobáltam az ügyeletre és azt mondták hogy nem tudnak mit tenni feküdjek!?
Nem értem. Mi az, hogy nem tudnak mit tenni?
Nekem is alacsony a vérnyomásom, és voltam már rosszul tőle. Egy injekció segített.
Szerintem menjél be, nehogy még rosszabbul legyél.
18 hetesen volt hasonló, munkahelyen. Átmentem az üzemorvoshoz, mondta, hogy a terhesség sajnos ilyen, front van, szokjam meg.
Tényleg nem lett semmi következménye a rossz közérzeten kívül - frontokat a mai napig megérzem, de nincs tényleges bajom. Ezért nem tudnak mit kezdeni vele.
Nekem is volt ilyen, a férjem meglehetősen szeret engem, és foglalkoztatja a sorsom, és még így is csak azt mondta, hogy feküdjek, pihenjek, igyak egy kávét. Az alacsony vérnyomásnak nincsen terápiás következménye, semmit nem szoktak vele csinálni.
A baba hogy érezné azt, amit te? :)))
Ha nem múlna pár nap múlva, akkor neurológus keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!