SOS szerintetek menjek be a kórházi ügyeletre?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki összeszedtem a kislányomtól ezt a csúnya hányós-hasmenéses vírust, és borzalmasan érzem magam. Reggel epét hánytam, és iszonyatosan fáj a gyomrom. Lehet baja a kisbabámnak?21 hetes terhes vagyok. Mit tehetnék, hogy jobban legyek? Vagy jobb lesz,ha bemegyünk ügyeletre?2014. febr. 22. 09:43
1/4 anonim válasza:
26 hetesen ment át rajtam is egy ilyen, azt hittem belepusztulok :( De igazából a túlélés a cél, mást a kórházban sem csinálnak, max ha kiszáradás gyanú van, akkor kapsz infúziót. Ápolónő nővéremmel konzultáltam, mikor nekem volt, és ő is csak annyit mondott, hogy igyekezzek inni, nehogy kiszáradjak, akkor kell kórházba menni. Bár fél kortyokat is kihánytam egyből, úgyhogy én egy fél napot biztos még inni sem bírtam, de nem lett semmi gond, másnapra már jobban voltam. A lányom köszönte szépen , jól érezte magát odabenn :)
2/4 anonim válasza:
Nekem calici vírusom volt 19 hetesen, 4 napig hánytam és ment a hasam, a babám teljesen egészségesen született, kb semmi nem maradt meg bennem, sok vizet, teát (cukorral, citrommal, pici sóval) ittam, és próbáltam kekszet, krumplit, étcsokit enni. (Ügyeletre nem bírtam volna bemenni, a wc-ig is alig jutottam el.) Ha be bírsz menni és aggódsz menj, valószínűleg adnak infúziót.
3/4 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, a tápcsatornában lévő fertőzések nem jutnak el a babához. Tényleg a kiszáradásra kell figyelni. Amikor nekem volt hasmenésem, nekem is csak annyit mondott a házi orvos,h diétázzak, mást nem tehetek, illetve, ha nem múlik a hasmenés, a patikust kérdezzem,h mit ajánl rá. Így is volt, adott a patikus homeopátiás szert a hasmenésre, és szedtem a normaflore-t. Meggyógyultam, a picinek semmi baja nem lett. Szóval sztem menj le egy gyógyszertárba (vagy küldd le a férjed). Mert ha bemész egy orvosi rendelőbe, jó eséllyel elkaphatod az influenzát.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Tegnap éjszaka csak kórházba fektetés lett belőle :/ De már valamivel jobban vagyok így.
2014. febr. 24. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!