Most menjek be az ügyeletre, vagy ráér ha jövőjében megyek dokihoz?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok mensi alapján. Dokinál még nem voltam, barna folyás van, és kkicsit görcsölök.
Bemennek most? Nem fognak így elküldeni?
Sürgősségi vagy hová?
2014. máj. 11. 09:01
1/11 anonim válasza:
Nőgyógyászat ügyelet, szerintem. Én bemennék. Utrogestant szoktak adni.
2/11 A kérdező kommentje:
csak így hogy nincs megállapítva a terhesség, csak egy gyorsteszt bizonyította, félek nem foglalkoznak velem!
Egyáltalán él e a baba, ezt megnézik?
Hívtam a páromat, 10-11 felé ér haza, akkor tudunk menni. Addig itt izgulok:/
2014. máj. 11. 09:11
3/11 anonim válasza:
Menj be a kórházba. Ha megmondod, hogy 7 hetes terhes vagy, megvizsgálnak, megnéznek ultrahanggal is. Tudnak felírni gyógyszert.
4/11 anonim válasza:
Ugyelet! De nem surgossegi, hanem szulszet.
5/11 anonim válasza:
Semmit nem fognak adni. Hivatalosan nem is vagy még terhes.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartok...
Beteg 3 évesemet meg feleslegesen ráncigálom magammal, nem tudom.kire hagyni.
De azt se szeretném hogy a babával legyen gond.
Esztergomi kórházrol alapból sem sok.jót halottam
2014. máj. 11. 10:22
7/11 anonim válasza:
Én bemennék, csak, hogy lássák mi a helyzet, van-e szívhang. Ha nem tudnak mit tenni, akkor is inkább a bizonyosság.
8/11 anonim válasza:
Hát az esztergomiról én is sok rosszat hallottam. De azért mindenképpen menj be.
9/11 anonim válasza:
Mindenképp menj be az ügyeletre, már csak a saját megnyugtatásod miatt is, ha párod hazaért. Én is bementem 5 hetesen, még meg sem volt állapítva a terhesség, és az ügyeletes orvos normális volt, megvizsgált (kézzel és ultrahanggal is), látta, hogy a petezsák jó helyen van, és hogy nem indult el vetélés, meg nincs hematómám. Felírt Utrogestant. Igaz, azt is elmondta, hogy lehet, nem marad meg, de az is lehet, hogy minden rendben lesz :) Azóta 13 hetesek vagyunk és minden oké a babával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!