Folytattatok a sportot terhesen? Valtoztattatok valamin?
Igazabol meg csak 6 hetes vagyok,de ma nagyon szedultem 30 perc sport utan,vegul 1 ora helyett 45 perc lett az edzesbol,mert nem birtam tovabb.Az elozo alkalommal ugyan ez tortent.
Jovo heten megkerdezem az orvosomat is,de addig is jol jonne 1-2 tapasztalat.
Teniszezek,bar nem versenyzek,azert nem is csak poenbol jatszunk.1 ora sokszor eleg faraszto tud lenni.
Nem szeretnem abbahagyni,ezert erdekelne,hogy a szedelges csak a terhesseg elejen jellemzo? Vagy altalanosan vissza kellene venni a tempobol?
Az első trimeszterben nehezebb lehet, ilyenkor fáradékonyabb az ember és igen van aki csak szédeleg. A második trimeszter jobb ilyen szempontból, akkor majd kicsattannak a kismamák, tele vannak energiával. De ez egyénenként változó, hogy ki hogyan bírja. Az orvosoddal tényleg beszéld meg, mert ha jól tudom a teniszt kifejezetten nem szokták javasolni terhesség alatt, lehet hogy más mozgásformát fog javasolni.
Boldog babavárást!
Koszonom a gyors valaszokat.Szerencsere mas tevekenysegek hatasara meg nem jelentkezett szedules,csak tenisz kozben az utobbi 2 alkalommal.Amig nem beszelek az orvosommal inkabb nem fogok jatszani.
Nagyon szeretek teniszezni,remelem azert tudom majd folytatni,de esetleg kevesbe aktivan,talan a partnerem helyett csak az edzovel joval lassabban,szuneteket tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!