Mi ez a nagy mit ne egyél és igyál mizéria? 12 hetes vagyok de én mindent eszem iszom.
Én 28 hetes kismama vagyok, de semmi ilyen baromsággal nem foglalkozom... persze nem eszem nyers húst, de mindent ugyanúgy fogyasztok, mint a baba előtt (mondjuk pl üdítőket nem iszom, mert azokat soha nem szerettem, csak vizet)...
A házimunkára is mondják, hogy nem szabad, pihenni kell, stb, ami veszélyeztetett terhesnél meg is érthető, de panaszmentes terhességnél nem értek vele egyet... tényleg úgy élem a mindennapjaimat, mint a Picurkán előtt és mégis minden értékünk tökéletes Neki is és nekem is, hála Istennek... :)
Manapság a terhességet sokan betegségként kezelik, vagy túlmisztifikálják... A kedvencem az volt, amikor pár hete egy lány kiírta, hogy kijött 3 PATTANÁS az arcán és kinyomhatja e, vagy árt vele a babának... :D :D
Egyébként anyáék is ugyanúgy éltek és mégis itt vagyunk :)
Boldog babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!