Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez a nagy mit ne egyél és...

Mi ez a nagy mit ne egyél és igyál mizéria? 12 hetes vagyok de én mindent eszem iszom.

Figyelt kérdés
Savas víz, szalámi, kolbász, sajt magában joghurt, édesség , nasi, chips néha kóla , mindenféle üdítő, bab stb.Miért kell riogatni a kismamákat, hogy nem ehet ezt azt?Olvastam , hogy nem ehetnék füstölt kolbászt sonkát csak ha megvan főzve vagy sütve..na persze.
2014. máj. 9. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 hetes kismama vagyok, de semmi ilyen baromsággal nem foglalkozom... persze nem eszem nyers húst, de mindent ugyanúgy fogyasztok, mint a baba előtt (mondjuk pl üdítőket nem iszom, mert azokat soha nem szerettem, csak vizet)...

A házimunkára is mondják, hogy nem szabad, pihenni kell, stb, ami veszélyeztetett terhesnél meg is érthető, de panaszmentes terhességnél nem értek vele egyet... tényleg úgy élem a mindennapjaimat, mint a Picurkán előtt és mégis minden értékünk tökéletes Neki is és nekem is, hála Istennek... :)

Manapság a terhességet sokan betegségként kezelik, vagy túlmisztifikálják... A kedvencem az volt, amikor pár hete egy lány kiírta, hogy kijött 3 PATTANÁS az arcán és kinyomhatja e, vagy árt vele a babának... :D :D

Egyébként anyáék is ugyanúgy éltek és mégis itt vagyunk :)

Boldog babavárást kívánok! :)

2014. máj. 9. 18:11
 12/14 A kérdező kommentje:
én veszélyeztetett voltam /vagyok, de ugyanúgy dolgozom, nem nagyon van időm pihenni.Sajnos vegyszerekkel takarítok domestos clin stb, de maszkot használok , hogy azért kevésbé szvjam be.boldog babavárást viszont minden kismamának:)
2014. máj. 9. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Egészségedre! :) én sem értem ezt a túlparázás dolgot,minden 5. Kérdés arról szól,hogy ehetek ezt vagy azt? Nem lesz baja a babámnak,ha..? Szerintem néhányan annyira unatkoznak,hogy itt kérdezgetnek értelmetlen dolgokat. Csak tudnám,hogyha mondjuk egy db válasz sem érkezne,akkor megennék-e azt a bizonyos rettegett ételt,vagy mennének-e orvoshoz,mert aggódnak,hogy baj lehet (pl olvastam olyat,hogy egy cseresznyemagtól lehet-e baja a babának :D) ... Én mindent ettem,eszembe sem jutott,hogy aggódva tegyek fel ilyen kérdéseket. Vannak tipikus tiltott dolgok,nyers hús,nyers hal,penészes sajtok,meg vannak olyanok,amik nem ajánlottak,mert puffadhatsz,savad lehet tőle.
2014. máj. 9. 19:38
 14/14 A kérdező kommentje:
igen vannak olyan kérdések, hogy az agyam eldobom sokszor:D a kedvencem neegyél csokit mert cukorbeteg lesz a baba.én úgy tudom van egy tanulmány ami alatt nem az édességtől leszel cukros.mert hogy a szervezeted mindent cukorrá alakít át...na de ki tudja mi az igaz szerintem nem lesz cukros a babám mert eszek csokit.
2014. máj. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!