Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Penteken toltom a 40. hetet,4...

Penteken toltom a 40. hetet,4 eves kislanyom elkaptam a lepkehimlot, veszelyes lehet ez a picibabamra?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem
2014. máj. 7. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha addig nem lábal ki belőle akkor igen !
2014. máj. 7. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes vagyok és pont aktuális a téma, mert az oviban járvány van. Rákérdeztem a nődokinál az nst-n de még csak nem is hallottak róla. Aztán pont ma kérdeztem meg a házidokit ő azt mondta, hogy a parvo vírus (általában így vagy 5. betegségként ismerik a dokik a lepkehimlőt max a gyerekorvosok)az első trimeszterben lehet veszélyes azoknál akik még nem estek át rajta akkor sem feltétlenül okoz bajt. Most nekem már akkor sem lenne bajom, vagyis a babámnak, ha a lányom történetesen elkapná (beteg valami vírus de még nem tudni mi). Azt is mondta amikor rámutattam, hogy az óvónők milyen rémtörténetes linkeket mutogatnak, hogy az internes öndiagnosztizálást sosem szerette. Szóval engem totál megnyugtatott, ha ezek után ideges vagy akkor azért kérdezz rá a dokidnál (csak ne lepkevírusként említsd med, hanem 5. betegségként vagy parvo vírusként)
2014. máj. 7. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:

En is ugy olvastam, meg a gyerekorvos is azt mondta, hogy az elso 2 honapban lehet veszelyes kismamakra es a magzatra.

Csak kivancsi voltam mas milyen informacioval rendelkezik errol.

Koszonom!

2014. máj. 7. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!