Bárányhimlő terhesség alatt mennyire veszélyes, veszélyben van a kisbabám?
Három napja teszteltem pozitívat, szóval kb 4 hetes lehetek. És ma reggelre kijött rajtam a bárányhimlő, már két napja viszkettem, de nem gondoltam semmi rosszra, aztán mára tiszta piros folt lettem.
Nagyon aggódom, most ilyenkor mi van? Lehet beteg a babám? Vagy vetéléstől kell tartani? Egyáltalán van bármi esély arra, hogy semmi gond sem lesz? Ha igen, mennyi?
A leszólónak kapásból felsorolnék pár olyan dolgot, amit tudnia kellene és mégsem tud. Ezzel mindannyian így vagyunk. A saját kisebbségi érzését árulja el azzal, hogy másokhoz hasonlítja saját magát és ezzel akar kitűnni. Szánalmas és gyerekes dolog. Ezért nem is kell vele foglalkozni.
A kismamagondozás ma már a paráztatásról szól, a kismamaságra való felkészítés pedig sehol sincsen! Talán erkölcstan helyett ezt kellene bevenni az oktatásba..
Na a kérdés kapcsán megkérdeztem 3 kisgyerekes barátnőmet, hogy ők tudták-e ,hogy van ilyen teszt! 3 nemleges választ kaptam, pedig nem tartom őket butának. Két éves a fiam, és én sem tudtam anno, hogy van ilyen.
Egyébként köszönöm az édesanyámnak,hogy figyelt rám gyerekkoromban és ilyet megjegyzett.
Kérdező! Sajnálom! De még hátha kisül valami jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!