Bárányhimlő terhesség alatt mennyire veszélyes, veszélyben van a kisbabám?
Három napja teszteltem pozitívat, szóval kb 4 hetes lehetek. És ma reggelre kijött rajtam a bárányhimlő, már két napja viszkettem, de nem gondoltam semmi rosszra, aztán mára tiszta piros folt lettem.
Nagyon aggódom, most ilyenkor mi van? Lehet beteg a babám? Vagy vetéléstől kell tartani? Egyáltalán van bármi esély arra, hogy semmi gond sem lesz? Ha igen, mennyi?
Azért egy felvilágosult ember tudja ezt!Én meg is csináltattam a vértesztet,és kiderült,hogy nem voltam még bárányhimlős,így beoltattam magam.
Kérdező sok sikert!
Értem. Bocsánatot kérek, hogy diplomás mérnökként nem vagyok elég felvilágosult. Természetesen az én hibám, amiért én nem tudtam, hogy ez így van, és ha baja lesz a babámnak, arról is csakis én tehetek.
Köszi 22-es, és persze gratulálok hozzá, hogy te mindent tökéletesen csináltál, legyél boldog a nagy felvilágosultságoddal.
3 diplomám van és nem hallottam még erről a vértesztről. Így én is úgy hordtam ki a gyermekemet, hogy akár meg is fertőződhettem volna, ráadásul pedagógus vagyok, kb.a 16.hétig dolgoztam. Lehet engem is leszólni, mint a kérdezőt.
Kérdező, szorítok, hogy ne legyen baj! Írj, ha már tudsz valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!