Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nem volt hányós, mennyit...

Aki nem volt hányós, mennyit hízott a 12. hétig?

Figyelt kérdés

Szóval, nem dolgozhatok, feküdnöm kell, letettem a cigit és eléggé elkezdtem hízni. Ez már végig így lesz?

Pont a gyümölcsöt meg a joghurtot nem bírom most megenni. (pedig szeretem)

2009. dec. 26. 16:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A veszélyesztetett terhes nők nem is tornázhatnak?
2009. dec. 26. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos ágynyugalmat írt elő,akkor nem lehet tornázni.A hízás általában jellemző a terhességre.Az első 12 hét a legnehezebb,mert akkor áll fenn leginkább a vetélés.Nyilván azért is kell feküdnöd.A 12. hét után már általában elmúlnak a " nem kívánom " tünetek,utána jön az,hogy mindegy mi,csak kaja legyen.Na akkor kell nagyon figyelned az étkezésedre.Én az első kettő gyermekkel 25 kilót híztam,míg a harmadikkal 8-at.Én is szigorú ágyhoz voltam kötve.Nem kell aggódnod,mert ha meg lesz a baba és elkezdi magát aktivizálni,úgy is lemegy Rólad a fölösleg a sok rohangálástól:)
2009. dec. 26. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek ! Én is veszélyeztetett voltam ,de nem kellett feküdnöm,a 36.hét végére 35 kg-ot híztam ,aminek a fele a vizesedés miatt volt !Próbálj védőnővel ,vagy akár diabetológussal konzultálni ,neki biztosan vannak erre alternatívái !
2009. dec. 26. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyereknél 3 kilót híztam a 12.hétig és akármit is diétáztam mindkettőnél plusz 15-el mentem szülni. De az első babánál már mikor hazajöttünk, annyi kiló voltam mint a terhesség elején (talán 2plusz maradt) a lányomnál meg 8 hós korára ment le.

Szóval csak azt akarom mondani hogy ha odafigyelsz is mit eszel meg nem kajálod feszt a sütit csokit stb. akkor se keseredj el ha mondjuk 15 akár 18-20 kiló is "feljön" mert van akinek egyszerüen az az alkata és ha megfeszül se lesz kevesebb a felszedett súly.

2009. dec. 26. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
2x hánytam, a 18. hétig minusz 7 kilónál járok. Ne kérdezd hogyan...
2009. dec. 26. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én is veszélyeztetett terhes vagyok a 6.héttől táppénzen itthol.Nekem a 9-11.hétig kellett szigorúan feküdnöm,amúgy csak a kimélet és apihenés volt előirva.12.hétig 1-2 kg jött fel,amin én is csodálkoztam,most vagyok 19+5 hetes és kb 4-5 kgnál járok.
2009. dec. 26. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
6kg és nem.
2009. dec. 26. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
egyszer hánytam az első 12 hétben; a 22. hétig 3 kg.-ot fogytam, a 12. hétig talán 1 kg minusz volt rajtam
2009. dec. 26. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Én kb. 2,5 kg-ot híztam, és időnként volt csak gondolati síkon hányingerem. Én sokat híztam, mert valahogy nem tudtam sokat enni.

Ha félsz a túlzott hízástól, figyelj a szénhidrát bevitelre, azaz no cukor, aszalt gyümölcs, méz, fehér liszt. Hidd el, ezzel már sokat segítesz magadon. Ha pedig már nem kell feküdnöd, fokozatosan, amennyire csak lehet térj vissza az aktív élethez.

Minden jót és kitartást!

(33. hetes mami)

2009. dec. 27. 08:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Én olyan 10 hetesen tettem le a cigit, nem hánytam. A 12ik hétig 1,5 kg-t fogytam.
2009. dec. 27. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!