Nagyon hányós kismama mit tegyen?
első terhessége, 10-11 hetes nagyon hány, 3 hete kórházban van infúziót is kap ma 11x hányt ! alig tud enni már több mint 10 kg fogyott :( egyszer hétvégére hazaengedték szombaton mérték aztán hétfőn reggel és 70 dkg fogyott akkor, attól fél, hogy emiatt megszakítsák a terhességét.
Mitt lehetne tenni?
második vagyok
meg kell találni azt az 1 vagy 2 dolgot, ami bent marad, nekem ez egy bizonyos márkájú trappista sajt volt, minden mást visszaküldött a gyerek, még ezt is, ha nem magában ettem
amit kíván, próbálja ki, hátha lesz valami, ami bent marad és akkor nyertetek
amúgy én a huga vagyok.
Az egyik nővér mondta neki ezt hogy megszakítsák a terhességet.
Én is ilyen hányós voltam. Minden kijött, napi 30-szor hánytam. Mind a négy terhességem ilyen volt!
Nem kellett megszakítani egyiket sem. DE sajnos ismerek olyat akinél igen! Mert már a mája, veséje volt veszélyben, így neki meg kellett szakítani.
Kitartás, segíteni nem igazán tudsz!
en is nagyon sokat hanytam, bar ennyire szornyu nem volt.
hideg kóla segített (ahogy utanaolvastam, masnak is)
nem tudom ilyen sulyos esetben mennyit segit
a masik, hogy amikor ramjott a fososhanyos (bocsanat) virus, a doktornom azt mondta (16 hetes voltam), hogy amig nincs láz, semmi gond, igyak izotóniás sportitalt, hogy az asvanyi anyagok potlodjanak. (nekem 5 napig volt, alulfelul jott minden, nagyon durva volt)
de szerintem nem fogjak emiatt megszakitani a terhesseget, ezeken lehet segiteni, amikor a nover ilyet mond, hat azert van ket fule, hogy az egyiken be, a masikon ki, az sokkal tobbet árt, ha meg stresszeli is magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!