9 hetes terhes vagyok ehetek bundás kenyeret?
Csak az olyan dolgokat nem ajálják, amik kicsit kockázatosak amúgy is. Pl nem ajálják a lágy tojást a szalmanella veszély miatt-én ettem. Úgy tudom a gombát se nagyon ajálják, mert hogy az is veszélyes lehet-én abszolút nem eszek gombát, mert nem szeretem. Kellő körültekintéssel mindent lehet enni. Még a mézre is mondják, sokan nutellát se mernek enni, mert félnek, hogy allergiás lesz a gyerek---igen, mindent amit eszünk, az úgy abban a formában áramlik át a magzathoz a köldökzsinoron keresztül:D
Egyre nagyobb feneket kerítenek ennek a terhességnek, lassan már semmit nem lehet majd enni és sehova se nem lehet majd menni. A terheseknek karantént javasolnak majd:D
Gondolom a kérdező arra gondol, hogy nem teljesen sül át a tojást. És a nyers tojást pedig tiltják.
Én 10 hetes vagyok és már hetek óta bundás kenyérrel álmodom. :) Megcsinálni nem tudom, mert nem bírom az olaj szagát, de a férjem kisegít. Szóval már többször ettem mostanában. Ha aggódsz, kicsit süsd tovább, de nyugodtan eheted!
Nem, szerintem hanyagold az ételeket a terhesség végéig....
Már miért ne ehetnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!