Miket kívántatok várandósan?
Én a terhességem első hónapjában ketchupot ettem állandóan, meg paprikát. Aztán Bolognait. Most pedig tökmagot meg jégkrémet.
Ti ? :-)
Én a kisfiammal zacskó szám ettem a gumicukrot, és töménytelen mennyiségű péksüteményt ettem, főleg édeset. A kisfiam nagyon szereti a kenyeret és társait. :)
Most a második babámmal eleinte a narancsot kívántam nagyon, most a 17. héten nem vagyok kívánós. Na jó, egy picit néha, a sajtot mostanában nagyon szívesen fogyasztom.
Először a banánt. Mostanában őszibarack befőttet, epret, és leginkább a paradicsomot, de mindenféle más zöldséget is. Pizzát, sajtburgert, sült krumplit ketchuppal. Tejeskávét és kólát. Puncs szeletet, mignont és csokitortát, palacsintát (pedig soha nem szerettem) és sok-sok fagyit. Ezek bármikor jöhetnek, de mindig előjön egy-két újabb dolog is :D Alig várom már például azt, hogy megérjen a kertünkben a cseresznye.
Nem tudom megenni az ecetes dolgokat, például semmilyen savanyúságot, húsokat pedig csak nagyon nagyon kicsi mennyiségben, mert megülik a gyomrom :)
A 26. hétben járok most
nekem kisfiam lesz, én az édeset kívánom iszonyatosan. abból is legjobban a madártejet. egész nap bírnék madártejet enni :DDD
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!