Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket kívántatok várandósan?

Miket kívántatok várandósan?

Figyelt kérdés

Én a terhességem első hónapjában ketchupot ettem állandóan, meg paprikát. Aztán Bolognait. Most pedig tökmagot meg jégkrémet.

Ti ? :-)

2014. máj. 4. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben fasírt, sült csirkeszárny, vagy bárminemű hús. A második trimesztertől sajtburgert, pizzát, sültkrumplit. És sajnos egyiket sem ehettem meg hiába kívántam, mert nagyon megindult a súlyom a doki meg a védőnő mindentől eltiltottak.
2014. máj. 5. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Én a kisfiammal zacskó szám ettem a gumicukrot, és töménytelen mennyiségű péksüteményt ettem, főleg édeset. A kisfiam nagyon szereti a kenyeret és társait. :)

Most a második babámmal eleinte a narancsot kívántam nagyon, most a 17. héten nem vagyok kívánós. Na jó, egy picit néha, a sajtot mostanában nagyon szívesen fogyasztom.

2014. máj. 5. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Először a banánt. Mostanában őszibarack befőttet, epret, és leginkább a paradicsomot, de mindenféle más zöldséget is. Pizzát, sajtburgert, sült krumplit ketchuppal. Tejeskávét és kólát. Puncs szeletet, mignont és csokitortát, palacsintát (pedig soha nem szerettem) és sok-sok fagyit. Ezek bármikor jöhetnek, de mindig előjön egy-két újabb dolog is :D Alig várom már például azt, hogy megérjen a kertünkben a cseresznye.

Nem tudom megenni az ecetes dolgokat, például semmilyen savanyúságot, húsokat pedig csak nagyon nagyon kicsi mennyiségben, mert megülik a gyomrom :)

A 26. hétben járok most

2014. máj. 5. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló, én voltam, aki szintén narancsot kívántam az első 12 hétben. Nekünk kislányunk lesz! :)
2014. máj. 5. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem kisfiam lesz, én az édeset kívánom iszonyatosan. abból is legjobban a madártejet. egész nap bírnék madártejet enni :DDD

36 hkm

2014. máj. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!