Lehetséges nem lenne gáz ki mit gondol róla?
Figyelt kérdés
37 hetet töltöm kedden és a dokim úgy vettem észre hogy olyan közömbös így a vége fele velem.Kórházban találkoztam egy orvossal anya nála szült meg engem és tesóimat:)))) ő fele annyit kér mint aki most meg van fogadva.Olyan számomra mint ha ő jobban foglalkozna a terhességemmel/van egy két nehézség/ mert ma is megkérdezte hogy minden rendben holott tudja hogy van orvosom és tényleg tök normális emberiségesebb számomra.Meg lehetne e oldani hogy felkérném inkább a másikat, vagy ez már nem lehetséges, valaki csinálta már így2014. máj. 4. 12:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem a te döntésed. Ha benne jobban megbízol és jobban figyel rád miért ne. Hidd el a szülésnél se mindegy hogy egy olyan orvos álljon ott akibe megbízol.
2/2 anonim válasza:
Odamész, megkérdezed, hogy nem e átvenne és levezetné a szülést. Nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!