Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkeseríti az életemet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeseríti az életemet, hogy ennyire érdekel ki mit gondol róla. Mit tegyek, hogy ne érdekeljen?

Figyelt kérdés

Még az idegenek véleménye is érdekel, sőt még azoké is akiket nem birok és a legjobban kéne leszarni, hogy mit gondolnak rólam...De nem...Én folyton azon kattogok, hogy biztos ezt meg azt gondolják rólam. Ha pl.: berugok és ciki dolgokat csinálok, akkor utána napokig szinte depressziós vagyok, hogy idegen emberek előtt, vagy ami még rosszabb az egyetememről az emberek előtt leégettem magam, vagy beszóltam mondjuk valakinek és úristen most mit hisz, és borzasztóan szégyellni szoktam magam ..igen, tudom akkor ne igyak... mint mondtam egyetemre járok, nem akarok kimaradni a bulikból részeg emberek társasága józanul meg nem túl szórakoztató és igen próbálom nem túl részegre inni magam de néha becsúszik..

Ami a legrosszabb, hogy ilyenkor azon is gondolkodok, hogy a barátaim is biztos teljesen kiábrándulnak belőlem és lehet nem is szeretnek, stb. Meg ha megszakadok se birok folyton jókedvű lenni például és ha rossz kedvem van akkor elég élvezhetetlen a társaságom és ezen is nagyon nagyon sokat rágódok, hogy lehet elpártolnak a barátaim tőlem és folyton úgy érzem, hogy bizonyítanom kell feléjük, meg úgy en bloc mindenki felé és ezért folyamatosan stresszelek :(

a lényeg: Hogyan érjem el azt, hogy élvezzem az életet és ne érdekeljen más véleménye?

2014. máj. 3. 21:42
 1/8 A kérdező kommentje:
pedig egyébként tudom hogy szeretnek a barátaim, és jó érzik magukat velem, de teljesen paranoiás vagyok, hogy lehet kibeszélnek, hogy húúú most Eszter milyen gáz volt tegnap, azért ez már nagyon durva stb stb... :(
2014. máj. 3. 21:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Komolyan már arra is gondoltam, hogy nem megyek velük bulizni meg semmi, dehát az kinek lenne jó, ha szépen lassan kimaradnék a közös programokból.?
2014. máj. 3. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen 100%-ban így érzek! 19/F
2014. máj. 3. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Meg hogyan is szerethetne valaki, ha még én is néha ugy érzem ezek miatt, hogy nem vagyok szerethető ?:( ez igy nagyon-nagyon rossz....

És 19F melyik részére érted, hogy igy érzel ?

2014. máj. 3. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg ha nem mennék velük inni, akkor az mártírkodásnak jönne le, hogy én itt "feláldozom" magam vagy ilyesmi. Mert biztos győzködnének eleinte...de ha meg nem, az még rosszabb, mert akkor biztos lennék benne, hogy már ők is annyira gáznak gondolják a viselkedésemet, hogy ugy vannak vele, hogy jobb is ha nem megyek velük.
2014. máj. 3. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha például elsírom magam előttük akkor is utána nagyon szégyenlem magam és bebeszélem magamnak, hogy ez most rettentő negatív véleményt fog szülni rólam.
2014. máj. 3. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát arra értem... hogy minden egyes tettemet úgy élem meg hogy másnak nem tetszik... de pl az öltözködéssel is így vagyok... és.nagyon zavaró
2014. máj. 3. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Szokott válasz: ha a probléma felmerül, meglesz rá a válasz is. Ez nehéz ügy. A többiek véleményére figyelni kell, de nem mindegy ennek a mértéke. A te eseted elég súlyosnak tűnik. Én mostanában szoktam azt mondani, hogy nem érdekel ki mit gondol, ezt a dolgot megcsinálom és utána jól szoktam magam érezni.

Ennek a másra figyelésnek sok előnye van, de a legnagyobb hátránya, hogy sosem fogod megtudni, hogy te magad ki vagy és mire vagy képes. ÖNISMERET. Igyekezz megtudni, hogy neked mi a jó és mit szeretnél, akkor megszabadulsz a véleménybéklyótól.

2014. jún. 22. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!