Tudom hogy ahány ember annyi vélemény/tapasztalat van az EDA-ról. De kiváncsi lennék ki-mit gondol róla?
Én 3 hete szültem EDA nélkül és bár azt hittem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, túléltem egy komplikált szülést úgy, hogy csak a szép emlékek maradtak.
Könnyű szülést kívánok!
3 hetes kismanó anyukája
Szia.
Az én véleményem az,ha valamit lehet enyhíteni akkor tegyük meg.Én szívesen kértem volna EDA-t,de ott ahol szültem ott nem volt.Én szültem már egy gyereket és nagyon dicséretes,hogy akkor is válaljuk a szenvedést ha azt lehet enyhíteni is,de én mégis beválaltam volna a fálydalomcsillapítást.Attól még az én gyerekem és semmit nem változtat az anyai érzéseken hogy hogy szültem.Nagyon sok jó tapasztalatot hallottam az EDA-ról.Sajna nekem simán kellett megszülnöm a babámat,de már most pontosan tudom, hogy többet igy szülni nem fogok.Lehet hogy sokan nem értenek egyett velem,de nekem akkor is ez a véleményem.
Sok sikert,és könnyű gyors szülést kívánok neked.
2 hós friss anyuka
Szia!
Én 3 éve EDA-val szültem és azt mondom anélkül nem bírtam volna ki,nagyon alacsony a fájdalom küszöböm.Második babámat májusra várom és én biztos hogy most is kérni fogom.
Attól mert enyhítik a fájdalmaidat semmivel nem leszel kevesebb mint más.
Szia!
Én EDA-val szültem, nagyon jó volt, 3,5 óra alatt meglett a babám.
Engem szószerint rábeszélt a szülésznő, amit azóta is nagyon köszönök neki.
Ő is azt mondta, amit az egyik előttem válaszoló, hogy nem osztanak érdemrendet a szülés után, a lényeg, hogy egészséges baba szülessen. Nem lesz jobb anya az, aki végigszenvedi a szülés fájdalmait (minden tiszteletem az övéké).
Minek szüljünk fájdalmasan, ha lehet fájdalom nélkül is?!
Szerintem, ha van rá lehetőséged, kérj epidurális érzéstelenítést, megéri!
Könnyű szülést Neked!
Boldog babázást a többieknek!
5,5 hós kislány anyukája
Utolsó vagyok, most olvastam végig a kérdésed:
A babára nem hatott, semmi baja nem lett, nem volt kábult, vagy ilyesmi.
Én is féltem a lebénulás veszélyétől, de felvilágosítottak, hogy nem gerincbe adják, hanem gerinc mellé, így nem lehet lebénulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!