Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti az ilyen helyzetek...

Kismamák ti az ilyen helyzeteket hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Különféle találkozókra gondolok más gyerekekkel - rokon gyerek, barátnő gyereke stb. - ami találkozókat nem tudtok elkerülni. Nekem folyton ott motoszkál a fejembe, hogy lehet hogy a gyerek pont himlős, skarlátos csak mondjuk még lappangási időszak van és a szülő sem tudja én meg pont elkapom...lehet túlparázom de nagyon féltem a babámat...mit javasoltok??Kerüljem a puszit, ölbevevést, ölelgetést stb??
2014. máj. 2. 17:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen - igen köszönöm:-)
2014. máj. 2. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:

én 2. terhességem elején paráztam sokat ugyanis akkor 1,5 évesemmel mindig jártunk játszóra,homokoztunk.Mondanom sem kell,csak az első trimeszterben találta meg a kutya/macska kakikat a homokozóban,addig nem és azóta sem.Volt nálam fertőtlenítő gél,ezzel megoldottuk,de azért paráztam.Nem lett semmi gond:))

Bárányhimlős már voltam,így elvileg nem lehet elkapni,de vírusos lázas beteg is az első trimeszterben volt fiam,szurkoltam,hogy ne kapjam el,nem lett gond:)

Ne aggódj,minden rendben lesz:)

2014. máj. 2. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 39. hétig dolgoztam, autóval és busszal jártam be felváltva. Soha meg sem fordult a fejemben ez. Ennyire ne parázz. Ugyanúgy elkaphatsz bármit akkor is, ha a dokidra vársz a rendelésén, és oda is el kell mégiscsak menni.
2014. máj. 3. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!