Igaz az hogy ha megutom a hasam valamivel vagy ra csepeg valami vagy mas uti meg az meg fog latszani a baban mikor meglesz?
Marhaság!!!
Mint az is, ha ég a gyomrod hosszú hajú, meg ha savanyút kívánsz fiú, lány ha édeset stb. Ne foglalkozz vele.
Hát én egész terhességem alatt csokimániás vagyok, semmi savanyút nem eszek (nem is ettem sosem mert nem bírja a gyomrom,sok lesz a savam tőle) és kisfiam lesz.
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak..Nem tudom h mi látszik vagy mi nem, de amikor anyum velem volt terhes apám rápöckölt a seggére egy meggymagot, anyum odakapott, és nekem igenis ott van a seggemen a meggymag.
És egy csomó ismerősömnek vannak ilyen jelei :)
Én hiszek benne ;)
Szia!
Én is azt hittem, hogy a nagymamám butasága, de az én kisfiamnak igenis van egy barna foltja. Emlékszem nagyon beütöttem egyszer a kilincsbe. És a barátnőm kislányának meg a szeméremdombjánál van, ugyanolyan, és ő is beütötte a hasát.
Én kezdek nagyon hinni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!