Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az hogy ha megutom a...

Igaz az hogy ha megutom a hasam valamivel vagy ra csepeg valami vagy mas uti meg az meg fog latszani a baban mikor meglesz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jajjjjjj, neeee! Butaság...
2008. júl. 27. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Marhaság!!!

Mint az is, ha ég a gyomrod hosszú hajú, meg ha savanyút kívánsz fiú, lány ha édeset stb. Ne foglalkozz vele.

2008. júl. 27. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Hát én egész terhességem alatt csokimániás vagyok, semmi savanyút nem eszek (nem is ettem sosem mert nem bírja a gyomrom,sok lesz a savam tőle) és kisfiam lesz.

Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak..Nem tudom h mi látszik vagy mi nem, de amikor anyum velem volt terhes apám rápöckölt a seggére egy meggymagot, anyum odakapott, és nekem igenis ott van a seggemen a meggymag.

És egy csomó ismerősömnek vannak ilyen jelei :)

Én hiszek benne ;)

2008. júl. 27. 20:10
 4/6 A kérdező kommentje:
hat koszi hat sajnos meg mindig nem tudom mit higyek remelem tenleg hujeseg mert en nagyon felek az ijesmitol mert sokszor erek hozza peldaul egy palacsinta suto fulehez meg sok mindenhez es sajnos mindig odakapok es megsimogatom
2008. júl. 28. 12:13
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Én is azt hittem, hogy a nagymamám butasága, de az én kisfiamnak igenis van egy barna foltja. Emlékszem nagyon beütöttem egyszer a kilincsbe. És a barátnőm kislányának meg a szeméremdombjánál van, ugyanolyan, és ő is beütötte a hasát.

Én kezdek nagyon hinni benne.

2008. szept. 5. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
hat mar en is sajnos csak az a baj hogy en sokszor neki koccintom a hasam valaminek.sott nincs ojan nap es ezert nagyon felek hogy meg lachat a picurkamon.
2008. szept. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!