Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 Napja Késik! Nem tudom de...

5 Napja Késik! Nem tudom de lehet terhesség? Többi lent

Figyelt kérdés

5 napja késik a nem várt fáj a hasam már vagy 2 hete de semmi olyan érzésem lenne mintha most tényleg megjönne.Tesztelni nem tudok mivel zárva van minden.

Tüneteim talán vannak ami terhességre utal de lehet h mesi tünet Mell feszülés fejfájás meg gyomrom ég de lehet a sok savanyú ubi nem tudom. Lehet baba?

2014. máj. 2. 13:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na,mi újság?:)
2014. máj. 4. 18:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem és Pozitív :D nagyon boldog vagyok :D
2014. máj. 5. 09:58
 13/17 anonim válasza:
Gratulalok!! Nekem 3. napja kesik... s ugyanilyen mindjart megjon erzesem van 4.napja...
2014. máj. 5. 10:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Szurkolok neked is bár én azt hittem hogy ebből nem lesz gyerek mert nagyon fájt a hasam de remélem neked is sikerült mikor tesztelsz? :)
2014. máj. 5. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :))

Nálam is ugyanez volt, hogy annyira fájt a hasam, hogy biztos voltam benne, hogy nem lesz baba. De szerencsére lesz! :)

9-es

2014. máj. 5. 12:15
 16/17 anonim válasza:

10.16-os vagyok.

Még várok vele, mert már 1-2 tesztet ellőttem a türelmetlenség miatt... talán meg 3-4 napot kibírok :/ nagy nehezen... úgysem tudok mást tenni :( már úgyis eldőlt a hasamban minden :)

2014. máj. 5. 12:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok :)

Utolsó írj hogy mi lett az eredmény :) szurkolok :D

Tegnap voltam nődokinál 5 hetes vagyok :) 2 hét múlva megyek vissza :)

2014. máj. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!