Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet nyomorék leszek a...

Lehet nyomorék leszek a terhesség miatt?

Figyelt kérdés

Sokszor iszonyú fájdalmam van a keresztcsontomnál azóta mióta terhes vagyok legalábbis azóta vettem észre a nőgyógyász kérdezte az előző terhességemnél volt mondtam igen de nem ennyire volt fájdalmas!!

Már azon gondolkodom hogy Voltarent beszedek ,!!

De az elég kemény gyógyszer!!

Védőnő sem mond csak annnyit hogy emejem meg a Calcium éD vitamint!

A barátnőknél voltam és húztam a cipőmet és majdnem összeestem!!

Nagyon félek mi lesz ha nagyobb hasam lesz, nyomorék leszek!!

Mi lehet ez?????

Kérlek segítsetek akinek volt ilyen jellegű problémája!!

Köszönöm nagyon

üdv egy 15 hetes kismama

2014. máj. 1. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%

"A barátnőknél voltam és húztam a cipőmet és majdnem összeestem!! "

Ez a mondat mit jelent?

A terhesség nem könnyű! Ne szedj gyógyszert, viszont magnéziumot azt sokat vegyél be, legjobb a magnerot.

2014. máj. 1. 19:50
 2/24 anonim ***** válasza:

Ortopéd orvossal nézesd meg magad.

Ha nincs ismert gerincbetegséged, akkor valószínűbb idegnyomás, ami kellemetlen, de idővel elmúlik.

2014. máj. 1. 19:50
 3/24 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fáj, de állítólag normális. Az előző terhességnél megnyúlt szalagok most nem tartanak rendesen, ezért nehezkedik a csontra a terhelés.

Sok magnézium és pihenj, amikor csak tudsz! Ja és hastartó pánt (én nagyon elleneztem, de muszáj és segít)!

2014. máj. 1. 19:53
 4/24 A kérdező kommentje:

Kedves első most mit nem lehet ezen érteni ?

Elolvastam én így is értem ,de ha jobban tetszik akkor a barátnőmnél !!

De úgy is érthető hogy a barátnőknél vagyis többnél ,jártam és húztam a cipőmet és majdnem összeestem!!

Mivel a kedves második válaszoló egyből válaszolt!!

Miért kell kötöszködni édes istenem!

2014. máj. 1. 19:57
 5/24 anonim ***** válasza:

Dehogy leszel nyomorék...

Nekem fájnak a bordáim olyan szinten, hogy fekvő helyzetben a fordulás kínszenvedés.

A gerincem majd leszakad, a keresztcsontom pedig nekem is fáj. De hogy jutott eszedbe,hogy nyomorék leszel? Nekem még nem jutott eszembe,hogy emiatt az leszek majd :)

2014. máj. 1. 20:13
 6/24 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fájt, néha legszívesebben elsírtam volna magam ha meg akartam fordulni az ágyban. Már a szülés napján elmúlt.

Lehet hogy még erősebb fájdalmaid lesznek még, ez esetben inkább beszéld meg az orvosoddal, mit szedhetsz, minthogy saját szakálladra kísérletezz pl. Voltarennel.

2014. máj. 1. 20:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
ez a fájdalom teljesen természetes, voltáranet eszedbe ne jusson szedni. ráadásul nem is segitene semmit. Ez ne oylan eredetű fájdalom.
2014. máj. 1. 20:17
 8/24 anonim ***** válasza:
Mindhárom terhességemnél az első tünet volt az ilyen fájdalom, és a szülésig egyre rosszabb lett. Középidőtől már annyira fájt, hogy ha véletlenül hanyatt fordultam, nem tudtam egyedül felkelni.
2014. máj. 1. 20:27
 9/24 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló, nagyon erős fájdalmaim. Már a sírás kerülgetett. Azt hittem befektetnek. Egy lépcsőfokot is alig tudtam emelni a lábam. A doki megvizsgált és kiderült, hogy van egy ízületi eredetű megbetegedésem, ami korábban is megvolt, csak a terhesség előhozta. Erről van szó:

[link]

Antibiotikumot kellene rá szednem, de az orvos nem engedi. Azt mondta, hogy tudja, hogy nagyon rossz és még rosszabb is lehet, de inkább ne szedjek semmit. Annyit mondott, hogy kenegessük többször lóbalzsammal. Mostanra enyhült. Érzem, hogy ott a fájdalom és bármikor újra bedurranhat, de óvatosan mozgok.

Neked lehet másról van szó, de ezzel azt akartam mondani, hogy ne szedj be magadtól semmit. Mindenképpen menj orvoshoz és derítsétek ki, hogy mi az oka és lehet neked gyógyszert is lehet rá bevenni, vagy kapsz valami tuti kencét.

Kitartást!

32hkm

2014. máj. 1. 20:47
 10/24 anonim ***** válasza:

Hát én három hónapig szendvedtem a kereszcsonti (egyszer bal, egyszer jobb felváltva) fájdalomtól. Ettől nyomorék nem leszel, túl kell élni.

Nekem is volt, hogy nem tudtam munkába menni, mert lábra állni, leülni, stb...

Ezt túl kell élni.

Mondjuk én voltam kiropraktőrnél pár kezelésen és elmúlt. HOgy attól-e, vagy amúgy is elmúlt volna, nem tudom.

2014. máj. 1. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!