Akkor ebben már biztos lehetek?
Figyelt kérdés
Tudom egy rakat ehhez hasonló kérdés van fent nap, mint nap, de sok csalódásról is olvasni ezért kérdezem meg mi a tapasztalat. Szóval: már több mind egy hete késik a havim, vannak tünetek mint pl hányinger, aluszékonyság, has szurka, mensi szerű görcsök. Múlt héten csináltam 2 tesztet, mind kettőn egy percen belül megjelent a második csík, nem volt olyan erős de szemmel jól látható volt. A héten hétfőn elmentem dokihoz, de nem látott semmit, elküldött Beta HCG vérvételre, és aszerint terhes vagyok. 1918.8 mU/ml. Ennek már biztos hihetek? a terhességi teszteknek nem mertem nagyon hinni és bele élni magam. Egyébként volt már egy spontán vetélésem. Hétfőn kell vissza mennem a lelettel a dokihoz. Köszi előre is a válaszokat. :)2014. ápr. 30. 19:07
1/5 anonim válasza:
A vérvétel tuti biztos. Terhes vagy, gratulálok.
2/5 anonim válasza:
igen ez terhesség. a teszt sem mutat hülyeséget, föleg ha többet csinálsz és mind pozitív. Ha nincs HCG nincs második csik sem.
3/5 A kérdező kommentje:
És miért nem látott hétfőn a doki még semmit csak a megvastagodott nyálkahártyát? utána küldött vérvételre.
2014. ápr. 30. 19:22
4/5 anonim válasza:
azért mert korai volt. hüvelyi uh-gal csak 5. hét után lehet látni, hasival még késöbb. szivhang csak 6 hét után van, csak azután jelentheti ki egy orvos hogy élö terhességröl van szó.
5/5 anonim válasza:
Szia
mult heten 5hetes voltam es nem lattak semmit.
tegnap mar volt petezsak es szikholyag is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!