Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet nyomorék leszek a...

Lehet nyomorék leszek a terhesség miatt?

Figyelt kérdés

Sokszor iszonyú fájdalmam van a keresztcsontomnál azóta mióta terhes vagyok legalábbis azóta vettem észre a nőgyógyász kérdezte az előző terhességemnél volt mondtam igen de nem ennyire volt fájdalmas!!

Már azon gondolkodom hogy Voltarent beszedek ,!!

De az elég kemény gyógyszer!!

Védőnő sem mond csak annnyit hogy emejem meg a Calcium éD vitamint!

A barátnőknél voltam és húztam a cipőmet és majdnem összeestem!!

Nagyon félek mi lesz ha nagyobb hasam lesz, nyomorék leszek!!

Mi lehet ez?????

Kérlek segítsetek akinek volt ilyen jellegű problémája!!

Köszönöm nagyon

üdv egy 15 hetes kismama

2014. máj. 1. 19:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne szedj olyan gyógyszert! Mindenképpen konzultálj egy vagy több orvossal!

32 hetesen egyre jobban fájt a jobb csípőm. Nyomja a gyerek!-mondogatta mindenki, én meg elhittem. 34 hetesen nem tudtam egyedül menni, folyamatosan kapaszkodnom kellett valakibe. Csurgott a könnyem, mire beültem az autóba. Csípőizületi gyulladás alakult ki. Gyógyszert nem engedtek, a flector tapasz szart sem ért. Fizioterápiára jártam, az állapotom napról napra rosszabb lett. Megvárták a betöltött 37. hetet, majd császár lett a vége. Utána sos-ben gyógyszert szedettek velem, rohamosan javultam egy pontig. Mára kisebb-nagyobb fájdalmon kívül minden oké.

Sosem fog kiderülni mi okozta. Ne vagyok nyavajgós, nem is futottam a dokihoz eleinte, csak attól féltem, ha fel sem tudok mászni, hogy fogok szülni...a dokim is így gondolta.

Na, de le van tojva minden, a manóm egészséges, én is élek!

2014. máj. 2. 16:50
 22/24 A kérdező kommentje:

Jaj ne ijesztgess már úr isten !!

Hát ez szép ,akkor ugy is jövő héten megyek orvoshoz és elmondom neki és addig nem jövök el mig nem küld tovább!

Köszönöm szépen

2014. máj. 2. 19:20
 23/24 anonim ***** válasza:

menj ortopédiára, ott megmondják mi a gond, mármint biztos van valami testtartás hiba, kérj beutalót, reumára vagy ortopédiára. Lehet a gyerek nyom valamit, de 15 hetesen még sok helye van szerintem nem attól van, inkább szervi lesz ez, most jobban igénybe van véve az a részed. Lehet akár porckorongsérv is majd belőle, a tüneteid alapján nem erről van szó amúgy, de akár az is lehet később.

és mondom ülj labdára, de jó méretet vegyél.

2014. máj. 2. 19:30
 24/24 A kérdező kommentje:

Vagy az esetleg lehet hogy 9 hetesen voltam először és akkor 73 kg mértünk,viszont most 15 hetesen meg 77 kg voltam jó mondjuk ruhával együtt!

de a keresztcsonti fájdalom a 1 hónap után kezdett jelentkezni először ,és egyre rosszabb !

Viszont most mintha annyira nem fájna!

2014. máj. 2. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!