Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 Napja Késik! Nem tudom de...

5 Napja Késik! Nem tudom de lehet terhesség? Többi lent

Figyelt kérdés

5 napja késik a nem várt fáj a hasam már vagy 2 hete de semmi olyan érzésem lenne mintha most tényleg megjönne.Tesztelni nem tudok mivel zárva van minden.

Tüneteim talán vannak ami terhességre utal de lehet h mesi tünet Mell feszülés fejfájás meg gyomrom ég de lehet a sok savanyú ubi nem tudom. Lehet baba?

2014. máj. 2. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Lehet terhesség ugyanúgy, mint menstruáció előtti tünet. Biztosat majd csak a teszt fog mutatni. Merre laksz hogy nincsen nyitva semmi?
2014. máj. 2. 13:48
 2/17 A kérdező kommentje:

Hát vidéken majd csak hétfőn lesz patika.. :S

csak félek nem szeretnék csalódni..

2014. máj. 2. 13:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez még bármi lehet. Szexeltél védekezés nélkül?
2014. máj. 2. 13:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen de már férjnél vagyok szóval jöhetne a gyerek egy éve próbálkozunk 20 as éveibe a legtermékenyebb az ember remélem most baba lesz a dologba :)
2014. máj. 2. 13:54
 5/17 anonim ***** válasza:
Vidéki falu? Nincsen tesco, dm, rossmann, stb ahol szintén lehet tesztet kapni?
2014. máj. 2. 13:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos ha lenne nem itt ülnék :(
2014. máj. 2. 13:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor az a legtöbb amit tehetsz, hogy türelmesen vársz hétfőig akkor pedig tesztelsz, mert ezek a tünetek éppúgy jellemzőek a terhességre, mint a menstruáció előtti időszakra. Mi is maximum csak tippelni tudunk.
2014. máj. 2. 14:03
 8/17 anonim ***** válasza:

Volt már máskor is,hogy ennyit késett?

Anno nekem 6 napja késett, gondoltam úgysem jött össze a baba, megfog jönni mert görcsölök.. Előtte volt hogy 1 hetet késett de általában 28-29 napra jött meg. Hát bizony terhes voltam.

Drukkolok, hogy baba legyen :)

2014. máj. 2. 14:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem amikor nem jött meg, akkor borzasztóan görcsölt a hasam, semmi más tünetem nem volt. Minden pillanatban azt éreztem, hogy megjön/megjött. Nem jött meg, 28 hetes vagyok.:) Nézd a jó oldalát! Mire tesztet csinálsz, addigra már biztosat fog mutatni.:)

Ja, és az első babámmal egészen más tüneteim voltak mint most.

2014. máj. 2. 14:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Sosem volt ilyen h késet mindig megjött időben , mindig fàj a hasam de vagy 1 percig de akkor nagyon utána elmulik. Hàt remélem én is h baba köszönöm a válaszokat
2014. máj. 2. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!