Vékony alkatnál mikor kezd látszani a terhesség? (173cm,56kg)
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 12:42
1/8 anonim válasza:
Ugyanennyi voltam első terhességemnél. 28 hetesen kezdett vmi látszódni, de még idegenek akkor sem vették észre. MOst viszont a másodiknál már 13 hetesen kezd. De ez sokmindentől függ, pl csípő szélességtől, nekem elég széles.
2/8 anonim válasza:
Változó: volt olyan ismerősöm 172cm 52kg akin már a 14. héteen meglátszott, hogy babát vár, de olyan is aki 184cm 56kg és csak a 26-27. hét táján kezdett el látszódni nála egy ici-pici dudor.
3/8 anonim válasza:
Én anno 178 cm és 56 kg voltam,és kb.5 honaposan kezdten gömbölyödni :) Eltelt 26 év,három gyerek van mögöttem,most 59 kg vagyok...:)
4/8 anonim válasza:
En is ugyanezekkel a parameterekkel rendelkezem, most 18 hetes terhes vagyok ikrekkel, es meg szinte semmi nem latszik :)
5/8 anonim válasza:
Én 173cm 55 kg-mal kezdtem,olyan 20. hétre már dudorodott valami,de egyértelműen még később 26-28 hét körül.Pedig híztam mint állat,a végére 28 kilóval lettem több,csak a hasamra nem akart menni :D
6/8 anonim válasza:
szia, én 170/55kg mal kezdtem, már olyan 15-16 hetesen látszott szépen a pocakom.. :) még képet is tettem fel ide mert tök hihetetlen volt :)
7/8 anonim válasza:
Kb. ugyanilyen paraméterekkel a 22. hét körül kezdett el igazán látszódni, de most, a 26. héten sincs olyan nagy pocakom, viszont egyértelműen látszik. És 4 kg-ot hiztam.
8/8 anonim válasza:
szia! Én is vékony vagyok, 55 kg-val kezdtem, de már a 12.héten gömbölyödött a pocak egyértelműen,most vagyunk 33 hetesek, tul.képpen csak a hatalmas pocak ami van, semmi plussz, mindössze 4 kg-ot híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!