20 hetes ultrahangon miért nem lehet megnézni a babát?
Én Bács-Kiskun megyei vagyok, de Kecskeméttől elég távol élek és ahová én tartozom kórház ügyileg, ott ha nem jó a 16 hetes AFP érték, akkor egyből küldenek Kecskemétre genetikai ultrahangra.
2010-ben voltam kismama, akkor jártam Kecskeméten és egészen pontosan úgy nézett ki a dolog, hogy konkrétan megszabják, hogy hány kísérővel mész egyáltalán be az épületbe, ultrahangra is csak 1 kísérő mehet be (anyukám jött be velem), viszont a monitor és az ágy elhelyezkedése úgy volt, hogy én konkrétan abszolút, de semmit nem láttam a kisfiamból, csak anyukám. Tök gyorsan végigmentek az egészen, szóval szerintem anyukám sem sokat látott belőle. Én kérdeztem még meg, hogy vajon a nemét látni lehetett-e, arra csak gyorsan annyit válaszolt az orvos, hogy úgy látta, hogy fiú, az is lett.
Szóval ha azóta nem változtak a dolgok, akkor nem fogod látni a babádat.:( Max. az az 1 kísérő, akit magaddal viszel. De neki sem fogják megmutogatni, hogy ez vagy az micsoda, csak látja, hogy éppen mit csinál a monitoron az orvos.
Vagy csak én fogtam ki akkor valami fura ultrahangost, nem tudom.
De nekem ezek voltak Kecskeméten a tapasztalataim.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!