Mikor látta az orvos előszőr a kisbabát ultrahangon, hány hetes volt, és hány mm?
Legelőször két naposan. :)
Másodjára pontosan már nem emlékszem, de a fotó szerint 6 hét + 2 nap, akkor volt 7,7 mm. Ez már a terhességi számítás szerint, tehát fogantatástól számított 4 hét + 2 nap.
"A 6. hétig el sem mentetek? Hogy bírtátok ki? :)"
Ugye tudjuk, hogy a terhesség 6. hete az a fogamzástól számított 4. hét....
Nekem amikor beültették a babócámat, akkor megnézte ultrahangon, jó helyen van-e, erről van az első fotónk, de akkor még nem lehetett tudni, beágyazódik-e.
Két hét múlva volt egy negatív teszt pénteken, hétfőre lett pozitív. Felhívtam őket, és a következő hét péntekre kaptam időpontot. Akartam volna korábbra, de azt mondták, felesleges, mert akkor csak a terhesség tényét tudnák megállapítani, mivel csak a petezsák látszódna, az embrió és a szívverés nem. A terhesség tényét meg már tudjuk a tesztből, és az azt követő laborból.
A hatodik hét alatt befejezett, vagy megkezdett 6. hetet értesz? Ha az első, akkor érdemes hétfőn elmenni. A szív a megtermékenyítéstől számított 22. napon kezd el verni (tehát a 6. hét elején).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!