Mikor látta az orvos előszőr a kisbabát ultrahangon, hány hetes volt, és hány mm?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 12:09
11/18 anonim válasza:
Persze hogy érdemes jobb ha te is megnyukszol!!
12/18 anonim válasza:
3a meg 4es vagyok. Úgy bírtam, hogy nem is tudtam, hogy terhes vagyok, mivel sokszor előfordult, hogy sokat késett, azt hittem valami bajom van. Melleim amúgy is mindig fájtak mensi előtt meg a petefészkeim szoktak szurkálni.. Hát meglepődtem, hogy már majdnem 7 hetes vagyok.:D
6 hetet azért érdemes kivárni, hogy tuti meglegyen minden kellő infó a babáról. Problémamentes terhességet és könnyű szülést majd!:)
13/18 csak1csajszi válasza:
Szia! 6 hetes terhes voltam, amikor elmentem először orvoshoz, és 8mm -es volt a baba :) Én azt hittem csak késik a menzeszem, amikor már kb. 2 hetet késett, akkor csináltam tesztet, ez szerdai nap volt, és keddre kaptam időpontot :)
14/18 A kérdező kommentje:
Magyon aranyosak vagytok, köszönöm a bátorítást, a kedves hozzászólásokat. :) Igen, hétfőn befejezett 6 hét lesz.
2014. ápr. 24. 14:47
15/18 anonim válasza:
Mindket terhessegnel 5 hetesen petezsakot, majd 7 hetesen mar szivhang is volt.
16/18 anonim válasza:
Nekem 11 hetesen látta először, 48 mm-es volt már :)
17/18 A kérdező kommentje:
11 hetesen??? Az hogy lehet? Nem mentél addig vizsgálatra?
2014. ápr. 24. 16:46
18/18 anonim válasza:
Nem mentem addig, csak akkor mentem először. Egy kicsit későn kapcsoltam, hogy nekem bizony babám lesz, nem nagyon voltak jelek. Amikor leesett a tantusz, akkor már persze rögtön elmentem, akkor volt 11 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!