Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen ugrálhatok a kisfiam...

6 hetesen ugrálhatok a kisfiammal trambulinon?

Figyelt kérdés
Kapott egy hatalmas trambulint a kisfiam,még csak egyedül volt bent,de nagyon kérlel,hogy ugráljak vele. Minden nap futok,a fiammal is futottam,amíg nem éreztem megterhelőnek,semmi gond nem volt a terhességgel. Viszont az ugrálás nem tudom,hogy mennyire veszélyes?
2014. máj. 1. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én biztos nem ugrálnék, a trambulinon azért elég nagyokat lehet ugrani és szerintem nem túl magzatbarát. A másik, hogy ha elveszted az egyensúlyod akkor nem biztos, hogy szerencsés a hasadra esni.
2014. máj. 1. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:

ahogy az előző válaszoló írta egyet értek vele.

Bár nem tudom mennyi idős a fiad pl 2 évesen nem ugrik akkorát mintha 5 lenne, te legfeljebb csinálj úgy mintha ugrálnál, picit rúgózz, az a pici mozgás nem hiszem, hogy árt, de vigyázz ne ess el.

2014. máj. 1. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ugrálás és rázkódás sajnos pont nem tesz jót a picinek.

Bár annyi rázkódás futás közben is érheti, a trambulinnak meg extrém a rugózása, ami csökkenti a rázkódást.

De ugorhatsz piciket is, az nem árthat, és a gyerkőc is örül, hogy vele vagy.

2014. máj. 1. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem is a rázkódás miatt nem ajánlom, hanem inkább az elesés miatt.Azért lehet szépet borulni trambulinról!!!Aztán nehogy véletlenül úgy ess, hogy baj legyen.

Szerintem ezt a szerepet ha lehet vegye át apuka, te pedig szépen mond el a fiadnak, hogy a pocidban lévő kistesó miatt sajnos nem tudsz vele ugrálni.

2014. máj. 1. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem!! Rá is van írva, legalábbis a miénken a rugóvédőn rajta van, hogy kismamáknak tilos a használata.
2014. máj. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!