T-Home beltéri egységemhez tartozó távirányító eltört. Adnak a t-home-nál újat helyette vagy ugrálhatok fel a fotelből ezekután?
hát azért egy tv kapcsoló nem törik csak úgy el.
amúgy 100% hogy nem adnak, vagy ha adnak is elég borsos áron, amit mindenképp ki kell fizetned valamikor mert tudomásom szerint te csak bérled a beltérit
Van egy ilyen univerzálisom,csak nem tudom hogy jó-e hozzá és ha jó akkor hogyan kell beállítani...
Itt van egy:
a képek amiket raktál nem nyithatóak meg de gondolom ez volt az [link]
de egy jó féle tanítható is simán viszi szerintem.
DE semmiből nem tartana hogy megkérdezd az ügyfélszolgálatot a T-homenál hogy mennyi egy új mert annak az ára ami nem hiszem hogy több 2000Ft-nál jobban megérné lehet mint egy olyan univerzális ami nem is jó ha olyat fogsz ki mert minél olcsóbb az univezális táv annál kevesebb készüléket képes vezérelni.
Tipp
Thomson ROC7112 viszi( T-Home Intek s50cx ), bár a kódlistájában nem szerepel (legalább is én nem találtam), kézi kódkereséssel beszippantja és csodásan megy vele :)
Tecsóban 2500ft, szal simán megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!