30. hkm hogy érzitek magatokat? Farfekvéses a bébim, alig tudok menni, más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 10:45
1/5 anonim válasza:
Szia, én ma léptem a 31.hétbe.
Én szerencsére nagyon jól vagyok/vagyunk. Bébi múlt héten fordult be, eddig harántfekvéses volt. Én még dolgozom, jövök-megyek,tornára járok, és nem is vizesedek. Az étvágyam lett most nagyon nagy a napokban, folyamatosan édességet ennék.
Csináljuk a babaszobát és most szerzek be minden apróságot.
Ti hogy álltok?
Kitartás!
31hkm
2/5 anonim válasza:
30 hetesen alig birsz menni??? Miért? mi lesz még 10 hétig?
3/5 A kérdező kommentje:
Szia. Nem tudom, ha farfekvéses mivel nyom odalent ennyire, de néha alig tudom összezárni a lábam. Nagyon lent van a méhem a dokim szerint. Még most is sokat dolgozom, lehet ez az oka. Ezen kívül más problémám nincs is, nagyon jól viselem a terhességet, nagyon mozgékony vagyok, már készen vagyok mindennel, várom nagyon a kis babócámat, ami egyébként a 3. bébim.
2014. ápr. 30. 11:23
4/5 anonim válasza:
Hát akkor lehet jobb lenne vissza venni a munkából ha tudzs, nehogy aztán túl korán érkezzen....
5/5 anonim válasza:
szia! 33 hetes vagyok, nekem is farfekvésben van a kisfiam, eddig harántban volt. Teszek-veszek, jövök megyek, tulajdonképpen semmi bajom , leszámítva a terhességi diabéteszt, ami végett ch diétát tartok. Vékony vagyok , mindössze 4 kg híztam, lehet ezért sem fáj sem a csípőm, sem semmim, vizesedni sem vizesedem. kitartás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!