Meddig kezelnetek otthon magatokat torokfajassal? Mennyi nap utan mennetek orvoshoz?
Hőemelkedés 37,5-től van, láz pedig 38 felett.
Tantum verde nagyon jó torokfájás ellen, lázcsillapítót csak akkor vennék be, ha magas lázat (38,5 felettit) nem vinne kicsit sem lejjebb a hűtőfürdő.
Jobbulást! :)
Én is tantum verdét ajánlanám, és 38 fok fölött lázcsillapítás.
Én 34 hetes korom körül majd meghaltam, olyan rosszul voltam, torokfájás, orrfolyás stb.... Voltam dokinál is, azt mondta, hogy nem ad semmit ilyesmire.
Szóval torokfájásra Tantum verde, ha jól értem csak a torkod fáj jelenleg???
lázcsillapitot 38 felett.
a terhességem alatt sokszor voltam beteg, most is az vagyok. fáj a torkom, a légcsövem, alig kapok éjjel levegöt,a fülem is begyulladt...az orvos azt mondta, ez ilyen, ne szedjek be semmit c vitaminon kivül és feküdjek. (se gözölés, se szopogatos cukorka, se orrcsepp...se semmi...ugyhogy én már igy vagyok vagy 5 hete )
36,9-re???? Jól vagy?
Semmi bajotok, összeszedtetek egy kis torokfájós akármit... Én háromszor írtam ki magamnak antibiotikumot várandósan, emellett kétszer voltam ilyen módon beteg, mint te, de ezekre a világon semmit nem vettem be. Felnőtt nő vagy, megfáztál, elmúlik.
én elmentem durva náthával orvoshoz, úgy kiütött valami nyavaja, hogy lépni se volt erőm pár napig. 3,5 hós voltam pont. lázam nem volt, én is kb. 37 alatti voltam hőmire. ja, doki azt mondta, hogy hát semmit se szedhetek, max. ha lázas leszek (láz = 38 feletti hő!), lázcsillapítót, de ilyenkor a legjobb pihenni, ez volt a tanácsa.
én is homeogenet szopogattam, első nap nem volt hatása, második nap majd besza...rtam a torokfájdalomtól, harmadnapra enyhült, negyedikre elmúlt. (ez a gyógyszer hatása amúgy, szedés közben felerősíti a fájdalmat, aztán hipphopp elmulasztja, a legjobb ez a homeogene a torokfájásra!)
teljesen jó, amivel kúrálod magad, gargarizálhatsz sós vízzel, az is jó (egy teásk só két deci vízbe)
aztán a pihenés és az idő segít.
a gyereknek nem fáj semmije ilyenkor, de ő is pihen veled együtt, hogy gyorsítsa a gyógyulást.
lázcsillapítók, fájdalomcsillapítók (algo, kalmo... stb) tartalmaznak gyulladáscsökkentőt, ez a veszélyes várandósság alatt, nincs szükség ezekre, jobb nélkülük.
:DDDDD
SZóval szedted a homeopátiás gyógyszert, és 2 béna nap után a 3.-on enyhülni kezdett, a 4.-en meg elmúlt...?
Nem gondolod, hogy éppen így lett volna akkor is, ha nem szeded? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!