Kismamák, akik otthon vagytok mivel foglaljátok le magatokat?
Én a 20. héttől vagyok itthon, mert olyan munkaköröm van/volt, amit már nem tudtam ellátni. Van egy vállalkozásom is, jelenleg abban dolgozgatok, meg az itthoni dolgokat csinálom meg.
Engem nagyon befordítana, ha a háztartáson kívül semmi hasznosat nem tudnék csinálni.
27 hkm
33 hetes vagyok, már egy jó ideje itthon vagyok, mert a munkakörülmények megkövetelték a korai táppénzt.
Borzasztó unalmas itthon...a házimunkán kívül nem igazán tudom mással lefoglalni magam. Legszívesebben neki állnék ablakokat mosni, de a férjem megtiltotta, JOGOSAN. :-)
Sajnos én már az elejétől itthon vagyok.
Most költöztünk az anyósomékhoz, nekik sokkal kisebb családi házuk van mint nekünk, nem kell nagy területen takarítani stb... és nem tudok egyszerűen mit csinálni. Egész álló nap fekszek, tévézek, legfőképp rejtvényezek, babaruhákat nézegetek.
25 hkm
Én kínomban mesét nézek egész nap :) sokat kell feküdnöm, ezért gyorsan megfőzök,takarítok, aztán mesét nézek :)
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!