5 hetes terhes vagyok még nincs semmi rosszullétem. Normális ez?
Figyelt kérdés
3 honapja volt egy spontán vetélésem, félek hogy ez is ugy végzödik.2008. júl. 26. 23:35
11/13 anonim válasza:
én az elsö kettövel nem voltam rosszul,se mell feszülés,se hányinger,se fáradtság,semmi de semmi,a harmadikal nagyon de nagyon rosszul voltam semmit de semmit nem birtam csinálni a két fiamat nem tudtam ellátni ez a terheség sajnos a 10hétben elhalt,most várom ismét a babánkat 11hetes vagyok ezzel is rosszul vagyok föleg fáradt,meg elejében volt hányingerem szoval örülj neki hogy jol vagy és drukolok hogy igy is maradjon mert szörnyü mikor az ember szinte magát se tudja ellátni olyan rosszul van,
12/13 anonim válasza:
Üdv. a szerencsésebbek klubjában. :-) A feszülő ciciken kívül, szerencsére, Nekem sincs, és nem is volt semmi tünetem, még egy elvétett hányinger sem. És most kezdem a 13. hetet.
13/13 anonim válasza:
Ne aggódj, teljesen normális, ha nincs rosszulléted! Nekem az egész első trimeszterben annyi volt, hogy fogkrémet kellett váltanom, mert megundorodtam az addigitól, meg 2 napig sok savam volt. Aztán a 14. héten voltam két napon át a halálomon, hányás, szédülés, de ennyi. A 9 hónapból ez semmi:) Most 19 hetes vagyok és lekopogom, de meg sem érzem a terhességet az icipici rugdalásokon kívül:D
Úgyhogy örülj és élvezd ki a terhesség minden percét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!