5 hetes terhes vagyok még nincs semmi rosszullétem. Normális ez?
Úgy tudom, általában akiknek rosszullétük van, azoknak van kevesebb vetélése. Ennek oka az, hogy a rosszullét során távoznak azok az anyagok, amelyek nem jók a babának.
De olyat is hallottam, hogy vírusfertőzés okozza...
Miért nem kérdezed az orvosodat?
Egyébként meg: magzatvédő vitamin, 2 héttel a fogamzás ELŐTT kezdve. Megvolt?
Ne izgulj, nekem sem volt semmilyen rosszullétem. Egész terheségem összes tünete annyi volt, hogy nem jött meg, aztán nőni kezdett a hasam és mozgott a baba. SEMMI bajom nem volt! A védőnőm azt mondta, ez az ideális, mert ő azt vette észre, hogy a nagyon egészséges (értsd: egész életében alig van pár nátha) babák az ilyen tünetmentes terhességekből születnek. Látott már jópár terheséget, szóval lehet benne valami, mégha nem is tudományosan megalapozott tényt közölt.(Mellesleg 22 hónapos a fiam és tényleg talán két náthája volt, az is csak 2-3 nap orrfolyás és kész, nem tudom, milyen az, ha beteg a gyerek :) )
Szóval, ne izgulj, a rosszulléteknek nem kell mindenképpen együtt járni a terhességgel!
Szia!
Nekem 6-7 hetesen kezdődött, úgyhogy ne aggódj, és sokak írták, hogy csak akkor kezdték érezni, még korai lenne Nálad, de az is lehet hogy nem lesz semmi rosszullét.
szia!
nekem se volt 5 hetesen,de most 7 hetesen egyszerűen nem tudok mosni,mert rosszul vagyok az öblítőtől,meg minden szagtól! ja és egyfolytába hányingerem van! szóval nyugi még jöhet,de az is lehet,hogy el fog kerülni!
5 hetesen én is azt hittem, hogy azoknak a táborát gyarapítom, akiknek nincs terhességi rosszulléte. Aztán a 6-8. hét között olyan szinten ki voltam ütve, hogy még dolgozni sem tudtam az egész napos hányingertől, és ólmos fáradtságtól. Most, 11 hetesen már jobb.
Tehát 5 hetesen még nem lehet előre tudni.... Ja, és természetesen normális amit érzel, nyugodj meg! Minden jót kívánok!!! (Én is vetélés után várom a 2. -at)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!