Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az hogy ha terhes...

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap........ Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen.......

Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol!

Hany eves vagy, ha szabad tudni?

Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

2008. júl. 24. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
2008. júl. 24. 23:33
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...az első válaszadónak üzenem, nem kell lekeleően szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
2008. júl. 25. 11:21
 4/6 anonim válasza:
Az első válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
2008. júl. 26. 21:47
 5/6 anonim válasza:
Szerintem meg az első válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsőre.
2010. dec. 1. 12:02
 6/6 anonim válasza:

eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT?

Szaga a székletnek meg az állatoknak van.

2010. dec. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!