Pcos kismamák! Most akkor lehet végig szedni a merckformint vagy nem?
Pcos kismamák!
Most akkor lehet végig szedni a merckformint vagy nem?Mindenki mást mond!
Èn napi 1 x 500mg merckformint szedek,orvos szerint ez annyira kicsi adag hogy nyugodtan végig szedhetem(bár én biztonságban érzem magam mellette)
Babában nem okoz kárt?
ha okozna akkor gondolom az első trimeszterben mikor még kifejlődik mindene,de ott meg javasolják a 12.hétig!
valaki szintén szedi végig?
ugye napi 1x 500mg valoban annyi mint a senmi?
nagyon köszönöm neked!
de szerinted is minimális adag a napi 1x500mg?
sajnos korai külső méhszajkinyilasra seduxent is szedek +magne citricit +vas rágotabletta
és soknak érzem
pedig csak egészséges ételeket eszem!
akkor te is végig szedted?nekem az éhgyomrim 3,9
(terhelve nem lettem engedve)
igy reggeli után 1óras 5.5
neked jok voltak mellette a vercukor ertekeid?
Nekem két vetélés után derült ki az IR.
Hogy a dokim szavait idézzem: "a majdani burokrepedésig szedni KELL a merckformint."
Ezen nem fog múlni. Ráadásul én 1000 mg-ot szedek naponta (még nem vagyok várandós, de remélem, hamarosan az leszek :)) Én szedni fogom.
lehet szedni.
nekem mondjuk csak a 14. hétig kellett, utána csökkentettük fokozatosan, de ismerek egy csomó lányt, aki végig szedte a terhessége alatt, és nem okozott gondot, a babáik egészségesek, ahogy az enyém is.
én például 2x750-es szedtem.
hát ez jo!
régebben meg a menst mensben is szedették ami ugye egy elég jo hirű meddőségi központ!
most meg annyira megoszlanak a vélemények!
de ha nem szedet és valami lesz akkor magadat okolod 1 életen át!ha mrg szeded akkor lesz benned biztonsàg érzet és félelem is egyben!
Én a végére inzulinos lettem, de mielőtt eljutottunk odáig, könyörögtem a dokinak, hogy inkább tabletta és nem engedte. Megáll az eszem! Lehet így is kellett volna az inzulin, de akkor miért hazudta azt, hogy nem lehet? Ráadásul tényleg az egyik legjobb szakember a városban.
Na ezek után, ha megint babát terveznénk, vajon kitől kéne utána kérdeznem? Debreceni vagyok.
Elso vagyok.
4.8 es 4.6 volt a cukrom.
én azért is szedem végig mert nekem enyhe pcom van
vékony vagyok,se szőr se pattanás és csak a 120 perces inzulinom emelkedett volt régen
de az is csak emelkedett...csak.a családban volt 2 cukorbeteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!