Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig vállalhatok koncerteket?

Meddig vállalhatok koncerteket?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, és egy punk zenekarban vagyok énekes. Augusztusban játszunk egy külföldi fesztiválon, kocsiban aludnánk. Elmehetek rá? És utána? Télen nagyon sok koncertünk van szerte az országban, de elég füstös helyeken. Miután meglesz a baba, tudom, hogy jó ideig le kell állnunk, ezért szeretnék terhesen minél tovább színpadra állni, de nem akarok ártani a picinek. Meddig vállalhatok bulikat?
2008. júl. 26. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!:)

Igen, voltam punk koncerten, tényleg nem működhet unplugged.

Viszont a próbák igen, ha figyelmesen elolvasod a bejegyzéseimet, akkor látod, hogy a próbákról beszéltem, ami picit más, ha volt már zenekarod és próbáltál már, akkor tudod, mennyire más egy próba, mint egy konci. Próbán nem a közönségnek kell megfelelni, hanem magatoknak, főleg, ha van egy terhes csapattag, ilyenkor pláne nincs megalkuvás. Mi rockot játszottunk, sajnos ezzel a zenekarral már csak múlt időben és csutkán nyomtuk koncin. De elég gyakran tartottunk unplugged próbát. Ott nem röhög ki senki senkit.

Aranyos volt a bejegyzésed amúgy, egy pillanatra én is elképzeltem egy unplugged punk koncit:)

Boldog babavárást neked is és minden egyes fórumozónak!

2008. júl. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!