Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik oldalon legjobb aludni...

Melyik oldalon legjobb aludni 35 hetes terhességnél? Nem e káros valamelyik a babára nézve nem e nyomhatja meg valamelyik a fejecskéjét pl?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Bal oldalon a legjobb elvileg, úgy a legjobb a keringés, de én sokat forgolódom, mert hamar elzsibbadok :(

Már a derekam és a pocakom alatt is kispárna van, így kiékelve egy fokkal jobb :)

2014. ápr. 25. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy neked kényelmes ! A baba úgyis jelzi, ha neki nem az. Én pl hanyatt fekve érzem magam jól, általában úgy is kelek és töltöm az éjszakám.
2014. ápr. 25. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak háton tudok felhúzott lábakkal, vagy mint egy döglött bogár hátamon, szétdobott lábakkal. Vagy van néha hogy a hátamon és felpolcolom páromra a lábaimat de azt annyira nem díjazza :D van hogy a falra 90fokba felnyomom már elég szép lenyomatok vannak. Melegem van állandóan a fal meg jó hideg + vizesedig a lábam kicsit és így kényelmes.
2014. ápr. 25. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!