Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hét- aggódom- nálatok...

17 hét- aggódom- nálatok előfordult ilyen későn?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 hetes kismama vagyok, eddig rendben van minden. Eddiig nem feszült a mellem. Csak teltebbek, és a mellbimbó erzékenyebbé vált a várandóság alatt. Most 3 napja semmi! Elmúlt az erzékenység, nincs teltebb mell. Aggódom. Vérzés sincs. Másnál volt ilyen?

Köszönöm

2014. ápr. 25. 08:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, nincs semmi baj. Első gyermekemnél már 9 hetesen elmúlt az érzékenység, most a második terhességem,én is a 17 hétben járok, de még tart a feszülés. Teljesen más a két terhesség, és a tünetek is jönnek-mennek. Nem kell aggódnod.
2014. ápr. 25. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is így volt, igaz kb a 20.hét környékén múlt el a mellfeszülés, érzékenység, nagyjából visszaállt az eredeti méretére. Ettől függetlenül minden rendben.

31hkm

2014. ápr. 25. 09:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm most kicsit jobb! Már volt 2 vetélésem, és ezért izgulok! Az elsőnél 12 héten ugy,anúgy elmúlt a mellfeszülés, bár akkor jobban. feszült
2014. ápr. 25. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak az első hetekben volt mellfeszülés. Ha jól emlékszem, a 17. hétben semmilyen terhes tünetem nem volt, mint aki nem is terhes. :)

Nyugi, nemsokára megérzed majd az első rúgást. :)

2014. ápr. 25. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt nagyon várom, attól megnyugodnék biztosan. Köszönöm a választ, néha ennyi is elég, hogy megnyugodjon az ember.
2014. ápr. 25. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak a legelején volt mellfeszülés. Az 5. és 6. hétben azt hiszem. Akkor kicsit teltebb lett a mellem, és ennyi. Azóta egyáltalán nincs semmi feszülés. A 13. hétben járok és hetek óta az égvilágon semmi terhestünetem sincs. A múlt héten az UH-én a babával mindent rendben találtak.
2014. ápr. 25. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! En is a 17. hetben vagyok, es 1-2 hete nekem is teljesen enyhultek a tuneteim. Ma megyek ultrahangra, m en is szetparazom magam, hogy minden rendben legyen. A 2. trimeszterben enyhulnek a tunetek, vagy elmulnak, es elvileg ettol nem kell megijedni, de nyilvan aggodik az ember, hogy minden rendben legyen. Kitartas!! :)
2014. ápr. 25. 12:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Drukkolok!
2014. ápr. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!