Nálatok is előfordult már?
minap menetem busszal, és egy kétszemélyes ülésen a néni kívül ült. ott álltam mellette, nézegette a pocakom, de nem mondta sem azt hogy üljek be, vagy, hogy ő beljebb ül, hogy leülhessek. én nem erőszakoskodtam, hogy le akarok ülni, mert pár megállót mentem csak... meg nem is várom el, hogy pattanjanak, és átadják a helyüket, csak a gesztus esne jól.
veletek előfordult már hasonló eset, amikor eltűnően nézi valaki a pocakotokat, mégsem adja át a helyét?
velem sajnos eddig csak negatív esetek fordultak elő. :( lehet én járok rossz helyen :)
de nem hisztizek inkább, mert végül is ki tudja, lehet hogy az illető aki nem akar felállni, rosszul van, beteg, stb...
inkább örülök annak, hogy egy csöppség növekszik, fejlődik a pocakomban. és szerintem ezzel minden kismama egyetért :)
boldog babavárást mindenkinek.
és igen mostanra sikerült lehiggadnom, és most lelkifurdalásom van amiatt, hogy mit gondoltam akkor arról a nőről/néniről. :(
Semmi probléma nincs a megfogalmazásoddal, szerintem nagyon szépen fogalmaztad meg, és nem felróttad a néninek a történteket benne...
Sajnos ilyen közönyös világot élünk, és ez egyre rosszabb lesz. A férjemmel egy pici boltban sorban álltunk, hogy a pulthoz érjünk. Egy 50 körüli hölgy kiállt előlünk, mondván, elfelejtett valamit. Nagyon szűkös a hely, alig tudtam a pocakomtól elengedni. Eltelik vagy két perc, a nő furakszik vissza elénk, hogy ott állt. A férjem tiszta ideg volt, suttogja nekem, hogy ő tegnap állt a pénztárnál is, odamenjünk mások elé... Még nem értünk a pulthoz, de már láttam, milyen szép erdélyi szalonna van. Mondom a férjemnek, nézze, milyen szép húsos az a darab. Kérdezte elvigyük, én mondtam, hogy igen mert annyira rákívántam. Közben az 50-es hölgy sorra kerül és mit kért ki először, hát azt a szép húsos szalonnát. A férjem félhalkan megjegyezte, hogy biztosan nem is akart volna venni szalonnát, csak hallotta. A nő erre vigyorogva ránknézett. Ez van. Ilyenek az emberek.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!