Segítség, Nálatok is előfordult ilyen? MOst 25. hétben járok.
Nagyon megijedtem, ez már a második nap, hogy ha köhögök (nem mindegyiknél, csak pár alkalom,és most elkaptam valamit), kis véres foltokat köpök ki. Most a 25. hétben járok, elég csúnya fogínygyulladásom is van,lehet, hogy onnan jön?
(Ha pl. tüsszentek, még nem vettem észre ilyet,pedig az is tüdőből jön, nem?!)
Sajnos ha megnyomom az ínyem, előbb-utóbb elindul a vérzés, de nem emlékszem, hogy előtte (köhögés előtt) hozzáérnék.
Vagy ez spontán is van terhesség alatt?
Nagyon megijedtem, most nem is tudok hová fordulni :(
Másnál is előfurdul(t) hasonló?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! bizos hgy nem a tüdőből jön. a terhesség alatt a nyálkahártya mindenhol meg van duzzadva a vérbőség miatt és sérülékenyebb. Lehet az inyed de lehet a szában belül egy kis sérülés ahonnan jön a vér. Nem kell megijedned!
Nekem csak az inyem szokott vérezni.
Ha ínygyulladásod van, kezeltesd párszor fogorvossal. Ő majd fog ajánlani speckó fogkrémet, ami ínygyulladásra, -vérzésre jó, nekem a paradontaxot ajánlotta, ami 1500 Ft körül van egy tubussal. Kicsiket nyomok, mert elég erős.
Vigyázz az ínygyulladással, mert a tartósan fennálló ínygyulladás(fogkő miatt van) fogvesztésekhez vezet!!! És nem visszafordítható, ha elkezd sorvadni.. (ínysorvadás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!