Előfordult már Nálatok, hogy terhesen elvesztettétek a fejetek és ráripakodtatok csúnyán, szinte ok nélkül a szeretteitekre?
Annyira szégyellem magam... 10 hetes vagyok és folyamatos rosszulléttel küzdök, hányok minden nap, erőtlen vagyok, fekszem, lassan megőrülök. A kislányommal (18 hó) nem tudok törődni, ezért őt Apa a nagyszülőkhöz viszi, ahol imád lenni. Ma reggel odajött az ágyamhoz és elkezdett rámolni, rászóltam szépen, hogy vigyázz, nehogy leverd anya kakaóját, gyere inkább mutasd meg ezt meg ezt. De csak nem tágított és a kalácsomat ledobta a földre. na erre elszakadt a cérna és ráordítottam, hogy "Ez nem igaz, nézd meg mit csináltál, most akkor takarodj innen!!!" Nagyon megijedt és elszaladt tőlem. Annyira sajnáltam, és szégyelltem magam.
Mióta terhes vagyok, nem szeret engem amúgy sem annyira, mintha megérezte volna a dolgot. Addig nagyon kötődött hozzám. Mikor 4-5 hetes lehettem, kórházba mentem a lányommal, mert beteg lett, azóta csak apa jó mindenre, engem taszít el magától. Nagyon kivagyok emiatt...
Szia!
Próbálj meg uralkodni magadon, de szerintem nem az a gond, hogy néha ráripakodsz, ezeket elfelejti. Az viszont szerintem baj, hogy nincs veled és a nagyszülőknél van.
Az első 16 hetet gyakorlatilag végighánytam, de amikor éppen nem, akkor is nagyon rosszul voltam, de csak heti 2 napra vitték el a nagyszülők. Ők is főztek, így erre nem volt gondom, minden mást ezen a 2 napon csináltam meg, hogy amikor a gyerekkel vagyok, akkor ne menjen el ideges kapkodásra az energiám.
Nem akarok beleszólni, de szerintem próbálj meg több időt tölteni a nagylánnyal, mert ez az időszak nagyon meghatározó és az sem szerencsés, ha a rosszulléteket és anya hiányát összekapcsolja majd a pociddal és a tesóddal.
Kitartás!
Jaj szegény! Tudom sajnos ez milyen :( Az embernek ilyenkor a hangulata is a béka segge alatt van :(
Remélem nem tart sokáig!
(1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!